EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 18086 tot 18090 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 23 februari 2015

Nieuwe Griekse voorstellen zijn een farce

De Grieken hebben - zoals vrijdag overeengekomen - aan Europa een reeks hervormingsplannen voorgelegd die hen 4 maanden respijt zouden moeten geven. 

De Duitse boulevardkrant BILD kon een kopij van de voorstellen bemachtigen en noemt de Griekse plannen gewoonweg niet serieus te nemen:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 23 februari 2015

De euro als foute vriend

Na de Zwitserse frank komt nu ook de Deense kroon onder druk te staan. Het loslaten van de peg met de euro komt daarmee met rasse schreden dichterbij.

De vraag naar Deense kronen explodeert, tot groot ongenoegen van Kopenhagen. Met een publieke schuld van slechts 44 %/GDP kan het wel tegen een stootje, maar het maakt hen toch behoorlijk nerveus.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 23 februari 2015

Waarom horen we al tijden niets meer over Bitcoin?

Een paar geleden was Bitcoin dagelijks in het nieuws. De prijs ging skyhigh. Er doemden verhalen op van mensen die plotsklaps erachter kwamen dat ze op hun computer ooit Bitcoin munten ‘gemijnd’ hadden, zonder dat er zozeer bewust van waren. Diegene die ooit Bitcoin munten voor Lees verder op Beurs.com

Geplaatst op: maandag 23 februari 2015

Market Update (23 februari 2015)

Beurs verder omhoog na akkoord Griekenland, Denemarken klaar voor kapitaalcontroles om munt te beschermen, speculanten massaal long op de dollar, Azerbeidzjan devalueert munt en rijke Grieken zoeken veiligheid in goud.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: maandag 23 februari 2015

Zwitsers hoppen de grens over voor boodschappen en dat leidt tot irritatie

De Zwitserse frank is sinds de koppeling met de euro is opgegeven 40 procent meer waard geworden. Ondernemers aan de Zwitserse kant van de grens hebben moeite om het hoofd boven water te houden. Aan de Duitse, Franse en Italiaanse kant verdienen ze goed, maar de irritaties over Zwitserse koopjesjagers groeien.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs