EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 18096 tot 18100
Geplaatst op: zaterdag 10 januari 2015

Waarom iedere belegger goud moet hebben

Het was een zware start voor aandelen, olie en de euro die vrijwel allemaal omlaag zijn gegaan in de eerste dagen van het jaar. Precies het tegenovergestelde geldt voor goud, dat 2015 goed is begonnen.

Zowel goud, als de populaire SPDR Gold Shares ETF en Newmont Mining zijn dit jaar gestegen. Newmont Mining was eerder deze week nog een van de best presterende aandelen uit de S&P 500 dit jaar tot nu toe. Goud glittert. Maar kan de rally in goud aanhouden dit jaar?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 10 januari 2015

Na terreuraanslagen Frankrijk: Europese no-fly lijst en hogere veiligheidskosten?

De drie dagen van terreur in Frankrijk hebben prangende vragen over de aanpak van islamitisch extremisme weer prominent op de agenda gezet. Wat kunnen regeringen doen bij het in de gaten houden van ‘risicogevallen’? En moet Europa net als de VS met een no fly-list gaan werken?

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zaterdag 10 januari 2015

Tweedeling automarkt: rijken zorgen voor recordverkopen luxe auto’s

In Nederland beleven we één van de slechtste jaren in de autoverkopen sinds 1969, maar wereldwijd vestigen premiummerken juist verkooprecords.

In Nederland beleven we één van de slechtste jaren in de autoverkopen sinds 1969, maar wereldwijd vestigen premiummerken juist verkooprecords.

En niet alleen Audi, BMW, Mercedes en Porsche meldden records, maar ook in de allerhoogste segmenten is het hosanna. Bentley en Rolls-Royce laten weten nog nimmer zoveel auto’s te hebben verkocht.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zaterdag 10 januari 2015

Het gevecht om de olieprijs is begonnen

Saudi Aramco, het staatsoliebedrijf van Saudi Arabië, verhoogt de olieprijzen voor Aziatische klanten maar verlaagt ze juist voor Europa. Dit maakt de strategie van het oliekoninkrijk achter de lage olieprijs echter nog onduidelijker dan het zo mogelijk al was.

Saudi Arabië is OPEC’s meest productieve lid. In november zorgde het land er nog voor dat het oliekartel zijn productieniveau ongewijzigd liet op 30 miljoen vaten per dag. Met een lagere olieprijs wil het marktaandeel terugwinnen van niet-leden van de OPEC die inefficiënte of dure methodes hebben om olie te produceren. Voorbeelden hiervan zijn de Verenigde Staten, Canada en Rusland.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 9 januari 2015

Fitch handhaaft AAA-status Nederland

De Nederlandse economie toont dit jaar een langzaam herstel na de krimp van de afgelopen twee jaar. Dat stelde kredietbeoordelaar Fitch vrijdag in een rapport waarin de AAA-rating van Nederland werd bevestigd.

Fitch verwacht dat de Nederlandse economie dit jaar met 1,2 procent groeit. Daarmee is het ratingbureau iets minder optimistisch dan voorheen.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs