EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 18096 tot 18100 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 5 februari 2015

Volatiliteit zilverprijs schrikt vermogensbeheerders af

De grote volatiliteit van de zilverprijs schrikt vermogensbeheerders af, zo schrijft Bloomberg. De prijsstijging van 11% sinds het begin van dit jaar zorgde namelijk niet voor een nieuwe instroom van zilver in ETF’s. Dat terwijl goud-ETF’s in januari door de stijging van de goudprijs hun voorraden met 4,1% zagen toenemen.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: donderdag 5 februari 2015

Munt van Oekraïne 32% in waarde gedaald

De munt van Oekraïne verloor donderdag 32% van haar waarde tegenover de Amerikaanse dollar, nadat de centrale bank bekendmaakte dat ze de officiële wisselkoers niet langer zal verdedigen.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: donderdag 5 februari 2015

Oekraïense munt in vrije val

De centrale bank van Oekraïne heeft donderdag zijn pogingen opgegeven om de koers van de Oekraïense munt, de grivnia, te controleren.

De centrale bank van Oekraïne heeft donderdag zijn pogingen opgegeven om de koers van de Oekraïense munt, de grivnia, te controleren.

De waarde van de munt kelderde mede daardoor met ruim 30 procent naar een nieuw historisch dieptepunt.

Dat is de grootste koersval in de twee decennia dat de munt bestaat. Met die crash verdubbelde het koersverlies ten opzichte van de dollar in 2015 ruimschoots, tot circa 64 procent.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 5 februari 2015

Deze verkiezingsbeloften slikte de Griekse regering al in, maar is het genoeg?

De nieuwe Griekse regering heeft in recordtempo een aantal belangrijke verkiezingsbeloften overboord gezet. Toch lopen de standpunten van Griekenland en diens Europese schuldeisers nog mijlenver uiteen. Financiële markten weten niet waar ze het moeten zoeken.

Sinds de radicaal-linkse partij Syriza de Griekse parlementsverkiezingen won op 25 januari, volgt Europa gespannen de confrontatie tussen enerzijds de nieuwe premier, Alexis Tsipras, en diens minister van Financiën Yanis Varoufakis en de schuldeisers van Griekenland aan de andere kant.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 5 februari 2015

Waarom is er plots chaos op de geldmarkten?

Een aantal recente schokken heeft ertoe geleid dat op de valuta-markten plots een opmerkelijke volatiliteit moet worden vastgesteld. Dat schrijft het Britse economische magazine The Economist, daarbij verwijzend naar het verschillend beleid dat door een aantal grote centrale banken wordt gevoerd, terwijl de dalende grondstoffenprijzen in vele landen aanleiding hebben gegeven tot verdere renteverlagingen.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs