Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 1811 tot 1815
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 28 april 2017

Is het Trump-effect verdwenen?

De aandelenmarkten hebben de afgelopen weken een stapje terug moeten doen. Steeds meer beleggers denken dat het positieve effect van Trump is uitgewerkt op de markten. De afgelopen handelsdagen wisten de indices wel weer flink te stijgen, maar dit was gebaseerd op de uitslag van de eerste Franse verkiezingsronde. Uit de meest recent verschenen macrocijfers blijkt dat niet alleen op de beursvloeren het Trump-effect is uitgewerkt.

De afgelopen dagen werd duidelijk dat de Amerikaanse productiesector in de maand april aan een minder hard tempo wist te groeien dan de maanden daarvoor het geval was. In de maand februari hadden we nog te maken met de hoogste stand in 33-jaar tijd, maar sinds dat moment hebben we te maken met een dalende trend.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 28 april 2017

Zo werd Mark Zuckerberg als 30-er de 5e rijkste man ter wereld

Dit is hoe het allemaal begon voor Mark Zuckerberg. Het leven van het 32-jarige wonderkind kent al veel verrassende wendingen. Er werd niet alleen reeds een film over hem gemaakt, The Social Network, er werden ook al verschillende boeken geschreven. Sommige geloven dat David Kirkpatrick’s boek “The Facebook Effect: The Inside Story of the Company That Is Connecting the World” het meest accuraat is.

Bron: XanderNieuws
Geplaatst: vrijdag 28 april 2017

Hoge Britse en Russische officials dreigen elkaar met kernaanval

Amerikaanse afweerraketten met spoed in Zuid Korea opgesteld – VS voert testlancering intercontinentale kernraket uit – Massale oefening op aanslagen met massavernietigingswapens in Amerika vandaag van start – ‘Rusland stuurt grondtroepen naar Syrië’

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 27 april 2017

Geopolitiek en monetaire geschiedenis met William Engdahl

Sinds de Tweede Wereldoorlog zijn de Verenigde Staten de grootste economische, politieke en militaire macht ter wereld, maar de laatste jaren is het voor veel meer mensen duidelijk geworden dat die Amerikaanse overheersing niet voor altijd zal duren. William Engdahl schreef hier verschillende boeken over, waaronder A Century of War. Vorig jaar was hij te gast in Utrecht, waar hij in minder dan een uur tijd de belangrijkste geopolitieke en monetaire ontwikkelingen van de afgelopen honderd jaar bespreekt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 26 april 2017

Live: Viktor Orban maakt Soros, lobbyisten en EU kapot

Woensdagnamiddag sprak Victor Orban in het EU Parlement in Brussel. De politieke leider van Hongarije haalde er vernietigend uit naar zowel de Europese Unie als naar de miljardair-speculant George Soros