Nieuws / Artikelen met het woord

57281 artikelen gevonden. Artikel 1811 tot 1815
Bron: Goudstandaard
Geplaatst: donderdag 23 maart 2017

Zwitserse centrale bank manipuleerde wisselkoers met 67 miljard frank

De Zwitserse centrale bank heeft vorig jaar 67 miljard Zwitserse frank in de economie gepompt om de waarde van de munt omlaag te manipuleren, zo blijkt uit het jaarverslag dat deze week naar buiten werd gebracht. De centrale bank kocht opnieuw voor miljarden aan euro's en dollars op om de wisselkoers met de eigen valuta omlaag te brengen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 23 maart 2017

Gevonden: de meest bizarre jobs ooit

Er zijn van die functies die gewoon zo bizar zijn dat je ze zelden in onze databank zal aantreffen. Van deze 11 wisten wij tot voor kort niet eens dat ze écht bestonden.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 23 maart 2017

China wel degelijk de doodgraver van de Amerikaanse innovatie

De toetreding van China tot de Wereldhandelsorganisatie (WTO) heeft wel degelijk nefaste gevolgen gehad voor de Verenigde Staten. Het is een stelling die wordt verdedigd door de Amerikaanse president Donald Trump en onderzoek van David Autor van het Massachussets Institute of Technology (MIT) en een aantal collega’s lijkt Trumps stelling te onderschrijven. Zij bestudeerden het verband tussen de toetreding van China en de daling van de innovatie in de Verenigde Staten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 23 maart 2017

Opec-deal in gevaar

De olieprijzen geven weer wat terrein prijs deze maand. De Amerikaanse olievoorraden veren de laatste weken op waardoor de inspanningen van de Opec ietwat worden teniet gedaan…

Eind 2016 kwamen de Opec-landen dan toch overeen de productie van olie te beperken. Eerst draaiden enkele gesprekken immers op niets uit.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 22 maart 2017

5 nieuwe tips kunnen jouw financieel leven voorgoed veranderen

Meer verdienen + minder uitgeven = rijk worden. Het is een simpele formule en toch hebben veel mensen het er moeilijk mee. Rijk worden is geen kwestie van niet willen of niet kunnen, het is een kwestie van de juiste levensstijl hanteren. Je moet je oude levensstijl achter je laten en concentreren op een nieuwe levensstijl die jou rijk kan maken.

Iedereen kan zijn levensstijl aanpassen. Dit zal niet van de ene op de andere dag gaan en het zal ook niet gemakkelijk zijn. Maar wie deze 5 gewoontes in zijn leven toepast, heeft een grote kans om rijk te worden volgens Deed Patel, auteur van 11 principes naar succes.