EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 18101 tot 18105 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 22 februari 2015

Goud en zilver report (Week 8)

De goudprijs daalde de afgelopen week van €1.079,22 naar €1.056,43 per troy ounce (-2,11%), terwijl de prijs van een kilo zilver in een week tijd van €489,75 naar €458,77 zakte (-6,33%). De prijsdaling van beide edelmetalen is opvallend, aangezien er de afgelopen week veel te doen is geweest om Griekenland.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: zondag 22 februari 2015

Grieken: van een kale kip kan je niet plukken

In Griekenland kijken mensen met spanning uit naar morgen. Dan wordt bekend welke bezuinigingsmaatregelen de Griekse regering wil gaan nemen in ruil voor nieuwe noodsteun van de EU.

"Ik hoop dat de regering geen maatregelen neemt die de crisis verergeren", zegt Roos Mavrikou-Zevenhuizen in Met het Oog op Morgen. De Nederlandse woont al jaren op het eiland Skyros, waar ze een hotel heeft.

Lees verder op nos.nl
Geplaatst op: zondag 22 februari 2015

Doen crisissituaties de echte leiders opstaan?

Er kunnen in noodsituaties duidelijk signalen worden herkend of een individu al dan niet de potentie heeft om tot een leidersfiguur uit te groeien. Dat is de conclusie van een onderzoek van wetenschappers aan de Tel Aviv University bij een populatie woelmuizen die met de bedreigende aanwezigheid van predatoren werden geconfronteerd.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 22 februari 2015

Lijst met hervormingen van Griekse regering zou kort zijn

De lijst met hervormingen die Griekenland uiterlijk morgen moet indienen bij de rest van de eurogroep -in ruil voor het verlengen van het steunpakket- zou kort en niet zo gedetailleerd zijn. De lijst, die bijna klaar is, zou vooral maatregelen in de strijd tegen corruptie en belastingontduiking bevatten, schrijven lokale media.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 22 februari 2015

Vakbond breidt Amerikaanse oliestaking verder uit

De staking in de Amerikaanse oliesector lijkt vooralsnog niet ten einde. Vakbond United Steelworkers heeft werknemers van nog eens vier raffinaderijen in Texas en Louisiana gevraagd het werk neer te leggen.

Sinds begin februari hebben de werknemers van olie-installaties in de Amerikaanse staten Californië, Kentucky, Washington en Texas het werk al neergelegd. Het gaat ook om mensen die in Texas bij de Deer Park raffinaderij van Shell werken. 

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs