EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
52
kliks
40
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 18106 tot 18110
Geplaatst op: maandag 29 december 2014

Griekenland moet zich van Duitsland houden aan gemaakte afspraken

 Een eventuele nieuwe Griekse regering moet zich houden aan de gemaakte begrotingsafspraken, zegt de Duitse minister van Financiën Wolfgang Schäuble.

 Een eventuele nieuwe Griekse regering moet zich houden aan de gemaakte begrotingsafspraken, zegt de Duitse minister van Financiën Wolfgang Schäuble.

"Nieuwe verkiezingen veranderen niets aan de Griekse schulden. Elke nieuwe regering moet zich houden aan de gemaakte afspraken van haar voorgangers", aldus de Duitse minister.

De Griekse regering heeft maandag een derde en laatste kans om een nieuwe president te kiezen. Lukt dat niet, dan moeten er begin februari algemene verkiezingen plaatsvinden. Daardoor zouden de onderhandelingen met de Europese Unie en het Internationaal Monetair Fonds moeten worden uitgesteld.

[...]

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 29 december 2014

Japan wil met miljarden economie stimuleren

De Japanse regering heeft een stimuleringspakket goedgekeurd van omgerekend ruim 23,5 miljard euro om de economie een duw in de rug geven.

De Japanse regering heeft een stimuleringspakket goedgekeurd van omgerekend ruim 23,5 miljard euro om de economie een duw in de rug geven.

De maatregelen omvatten onder meer brandstofsubsidies als bijdrage aan de verwarmingskosten van armen, leningen met lage rente voor kleine bedrijven, herstel van infrastructuur in door natuurrampen getroffen gebieden en investeringen in regionale economieën.

Geschat wordt dat de maatregelen leiden tot een stijging van het bruto binnenlands product (bbp) met 0,7 procent.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 29 december 2014

Putin heeft een nieuwe vriend gevonden

De spanning tussen Rusland en het Westen loopt steeds verder op en het is nog maar de vraag of dit allemaal wel goed gaat aflopen. Rusland komt namelijk in geldnood en Putin lijkt niet iemand te zijn die verzoening wil.

Rusland is op dit moment de andere weg ingeslagen. Ze zijn op zoek gegaan naar nieuwe vrienden. En verrassend of niet, Putin is recent op bezoek geweest in India. Tijdens de ‘World Diamond Conference’ in New Delhi heeft hij gesproken met de president van India. Putin en Modi hebben de nodige woorden gewisseld en het lijkt erop dat beide landen in de toekomst meer gaan samenwerken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 29 december 2014

Euro staat voor een belangrijk jaar

Tegenwoordig heeft iedereen de mond vol over deflatie, zonder meteen diep na te denken over de gevolgen van het opduiken van deze economische plaag. Deflatie kan uiteraard invloed hebben op de obligatie- en aandelenkoersen, maar ook op de valutamarkten kan er een duidelijke invloed merkbaar zijn.

Welke zijn de gevolgen voor de euro van het gevaar op deflatie?, zo luidt de vraag die we ons moeten stellen. De belegger zou volgens de economen van ING verwachten dat de euro verzwakt bij deflatie in de eurozone. Het positieve effect op de lopende rekening en de reële rente kunnen de euro echter ondersteunen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 29 december 2014

Onze complexe verzorgingsstaat gaat aan zichzelf ten onder

Mijn ingeving om dit artikel te schrijven komt voort uit onderstaande video van de rijdende rechter. Het blijkt dat onze overheid bij een grote groep binnen onze samenleving, vaak de mensen die administratief wat onhandig zijn, maar liefst 1 miljard euro weet te incasseren aan onnodige boetes. Het Centraal Justitieel Incasso Bureau (CJIB) in Leeuwarden incasseert de opgelegde boetes voor Den Haag.

[...]

Lees verder op Biflatie.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs