EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 18116 tot 18120 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 4 februari 2015

'Economische crisis' is een pover excuus

Wat hebben Fortune magazine, FedEx, UPS, Walt Disney Company, Hewlett Packard, Revlon, General Motors, Procter & Gamble, United Airlines, Microsoft en LinkedIn gemeen? 

Wat hebben Fortune magazine, FedEx, UPS, Walt Disney Company, Hewlett Packard, Revlon, General Motors, Procter & Gamble, United Airlines, Microsoft en LinkedIn gemeen? 

Al deze bedrijven werden opgericht tijdens recessies of in tijden van grote economische crises. (H-P en Revlon werden in volle Grote Depressie opgericht; LinkedIn in de nasleep van de dotcombubbel in 2002). Sterker nog, de helft van de bedrijven die vandaag de Fortune 500-lijst van belangrijkste bedrijven bevolken werden tijdens een recessie of economische crisis opgericht... De helft!

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 4 februari 2015

Bill Gates laat zich uit over de gevaren van kunstmatige intelligentie

Bill Gates is erg gepassioneerd over technologie (grote verrassing), maar zijn voorspellingen over de toekomst van technologie zijn niet enkel positief. In gesprek met de media zegt de mede-oprichter van Microsoft dat de toekomst van de technologie zowel veelbelovende als onheilspellende aspecten met zich meebrengt.

Gates werd tijdens een gesprek gevraagd hoe computers er tegen 2045 uitzien. De Microsoftoprichter gaf aan dat er in de komende 30 jaar enorme veranderingen zullen plaatsvinden. Zelfs al in de komende 10 jaar zullen dingen als vertalingen worden gedaan door computers. Ook dingen als het plukken van fruit of het verplaatsten van patiënten in ziekenhuizen zullen worden opgelost door computers. ‘Wanneer computers/robots een level bereiken waarop het makkelijk wordt voor ze om te kijken en te bewegen, dan zullen ze erg breed worden ingezet.’

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 4 februari 2015

China, Rusland en India roepen op tot 'nieuwe wereldorde'

India en Rusland staan achter de oproep van China om een ‘nieuwe wereldorde’ op te bouwen. De ministers van Buitenlandse Zaken van deze drie opkomende economieën gaven hun steun aan het initiatief tijdens een bijeenkomst in Beijing. In een gezamenlijk communiqué naar de pers verklaarden de drie landen te zullen streven naar een nieuwe politieke en economische wereldorde, waarvan gelijkheid, eerlijkheid en stabiliteit de uitgangspunten moeten zijn.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 4 februari 2015

PMI-index: eurozone zet beste prestatie in zes maanden neer

 De PMI-index voor de eurozone, een belangrijke graadmeter voor de economie van de regio, staat op zijn hoogste stand sinds juli vorig jaar.

Dat blijkt uit cijfers die marktonderzoeksbureau Markit vrijgeeft. De index klokte eind januari af op 52,6. Elk cijfer boven de 50 geeft economische groei aan.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 4 februari 2015

Market Update (4 februari 2015)

China investeert in nieuwe handelsroutes naar India en Rusland en wil infrastructuur in Afrika verbeteren, Zwitserland blijft veel goud exporteren naar China, Varoufakis gaat naar Duitsland om over schuldverlichting te praten en schaarste dreigt voor de meest veilige staatsobligaties.

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs