EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 18126 tot 18130 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 3 februari 2015

Olieprijzen voor vierde opeenvolgende dag omhoog

De olieprijzen stonden dinsdagochtend opnieuw in de plus, waarmee de opmars van de afgelopen dagen verder werd doorgezet.

De prijs van een vat Amerikaanse olie (van 159 liter) kostte 1,2 procent meer op 50,18 dollar. Brent klom 1,4 procent tot 55,56 dollar per vat.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 3 februari 2015

België verbruikte vorig jaar minder gas en elektriciteit

In België is het voorbije jaar 80,2 terawattuur elektriciteit verbruikt. Dat betekende een daling met 2,4 procent tegenover het jaar voordien. Dat blijkt uit cijfers van Synergrid, de federatie van netbeheerders van elektriciteit en aardgas.

Bij de gezinnen, kleine ondernemingen en de tertiaire sector werd een terugval met 4,1 procent tot 53,4 terawattuur gemeld. Dat was vooral te danken aan de zachte temperaturen die vorig jaar konden worden opgetekend. Bij de grote industriële klanten werd een stijging met 1,3 procent tot 26,8 terawattuur gemeld.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 3 februari 2015

Athene licht een tip van de sluier op: zo denkt het in de eurozone te kunnen blijven

De Griekse minister van Financiën Yanis Varoufakis heeft na een bezoek aan de Britse minister van Financiën George Osborne zijn plannen ontvouwd voor een herschikking van de Griekse schuldenberg.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 3 februari 2015

Olietopman: Prijs van olie zal weer flink stijgen

Ben je blij met de prijzen aan de pomp? Je kunt er maar beter niet aan wennen, want een voormalig olietopman verwacht dat de benzineprijzen aan de pomp tegen het einde van dit jaar kunnen verdubbelen.

De voormalig Shell Oil President John Hofmeister voorspelt in een interview dat de Amerikaanse olieprijzen fors kunnen stijgen vanaf de huidige niveaus: een olieprijs van 80 dollar per vat acht Hofmeister zeer waarschijnlijk, en zelfs al deze herfst. Ook de benzineprijzen zullen hierdoor omhoog gaan. De olietopman verwacht zelfs een verdubbeling van 2 naar 4 dollar in de volgende winter.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 3 februari 2015

Grote staking in oliesector VS houdt aan

Er is nog geen vooruitgang geboekt in de onderhandelingen tussen werknemers en bedrijven in de Amerikaanse oliesector over een nieuwe cao.

Er is nog geen vooruitgang geboekt in de onderhandelingen tussen werknemers en bedrijven in de Amerikaanse oliesector over een nieuwe cao.

Sinds zondag wordt daarom gestaakt bij verschillende oliefaciliteiten in de Verenigde Staten. Het is de grootste actie in de Amerikaanse oliesector sinds 1980.

Volgens de vakbond United Steelworkers liepen de onderhandelingen zaterdagavond vast vanwege onenigheid over de betalingen voor de zorgverzekering.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs