Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 18136 tot 18140
Bron: z24.nl
Geplaatst: zaterdag 22 november 2014

Er is een miljardenroof gaande door werkgevers

Werkgevers buiten op grote schaal personeel uit. Dat zei FNV-voorzitter Heerts zaterdag na onderzoek dat de vakbond de afgelopen maanden deed naar de pluimvee- en steigerbouwsector. Daaruit bleek dat via schijnconstructies en het ontduiken van cao’s gesjoemeld wordt met salarissen.

De resultaten van die onderzoeken werden al eerder bekendgemaakt, maar Heerts denkt dat er in veel meer branches gefraudeerd wordt. ,,Er is een miljardenroof gaande.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: zaterdag 22 november 2014

Bitcoin filmfestival in Amsterdam

Ter gelegenheid van haar anderhalf jarig bestaan organiseert Bitcoin Wednesday op woensdag 3 december een Bitcoinfilmfestival in Pakhuis de Zwijger. Een filmfestival geheel gewijd aan cryptografische valuta's. Dit in Berlijn opgezette festival maakt momenteel een tour rond de wereld, met behalve screenings in de Duitse hoofdstad ook versies in Seoul, Buenos Aires, Boedapest, Rio de Janeiro, Ubud, Kaapstad, en nu, Amsterdam.

Bron: blogspot.nl
Geplaatst: zaterdag 22 november 2014

NPV veilt grootste serie eurobiljetten met een foutje

Op 22 november gaat bij de Nederlandsche Postzegel- en Muntenveiling een serie foutdrukken van Eurobiljetten onder de hamer. Zo’n bijzondere collectie biljetten – die in de beginjaren door de strenge controles zijn geglipt – is tegenwoordig een zeldzaamheid; ze zijn niet meer in omloop te vinden. Gemiddeld leveren de foutbiljetten het zesvoudige op van de nominale waarde, met uitschieters naar 100 keer de nominale waarde. Dit is het geval bij twee 5-eurobiljetten die complete drukgangen hebben gemist; de achterzijde van de biljetten is nagenoeg blanco gebleven. De biljetten zijn afkomstig uit Duitsland, Spanje, Frankrijk, Italië, Finland, Griekenland en Nederland.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: zaterdag 22 november 2014

Wat vindt de gewone man van bitcoin?

Aan mij de eer om ook een gastblog te schrijven voor Bitcoinspot. Ik werk al een tijdje samen met Roland en zijn team, en dat bevalt uitstekend. Hulde voor het werk dat ze leveren.

De meeste bitcoiners zullen me kennen van De Week van Bitcoin, de wekelijkse live show die ik doe met verschillende gasten en co-hosts, waaronder ook Roland.

Sinds een paar weken ben ik ook aan de slag gegaan als marketing manager voor CleverCoin, een Nederlandse bitcoinbeurs waar makkelijk via iDEAL en creditcard bitcoins kunnen worden gekocht en verkocht. CleverCoin is een leuk jong bedrijf met enthousiaste developers. We proberen bitcoin zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 22 november 2014

Francisco van Jole en Hadjar Benmiloud over bitcoin, goud en complotten

In De Week van Bitcoin 53 zijn Francisco van Jole van Joop.nl en metro-columnist Hadjar Benmiloud te gast. Co-host is Aaron van Wirdum van Coincourant.nl. We praten over de ontwikkeling en toekomst van media. Ook praten we over nerds en monetaire hervorming. En over bitcoin uiteraard, waar de jonge Hadjar voorstander van is, net als van goud. We spreken tenslotte over complottheorieën en Willem Middelkoop zijn presentatie Patronen van Bedrog van vorige week.