Nieuws / Artikelen met het woord

57289 artikelen gevonden. Artikel 1816 tot 1820
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 23 maart 2017

Oververhitting op de huizenmarkt zorgt niet voor lagere prijzen

Oververhitting op de huizenmarkt, zoveel is duidelijk.

In Amsterdam is het goedkope aanbod weg waarbij starters volledig buitengesloten zijn. Toch zorgt die Nederlandse oververhitting nog steeds niet voor lagere prijzen.

Vergeleken met dezelfde periode een jaar geleden kenden de huizenprijzen in februari een stijging van 6,7 procent, zo meldde het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) dinsdag.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: donderdag 23 maart 2017

Beleggers weer enthousiast over platina

Beleggers zien weer kansen in platina, nu de prijs van dit edelmetaal relatief laag is ten opzichte van goud. Bloomberg schrijft dat de totale voorraden van platina-ETF‘s nu al zes weken op rij zijn gestegen, omdat beleggers rekening houden met een stijging van de platinaprijs. Ondanks de prijsdaling van de laatste weken blijven beleggers enthousiast over dit edelmetaal, omdat men verwacht dat het tekort aan platina nog wel even zal aanhouden.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 23 maart 2017

Duitsland weigerde sinds november al 11 wapenleveringen aan Turkije

Duitsland weigert steeds meer toestemming te geven voor de uitvoer van wapentechnologie naar Turkije.

Nochtans is Turkije lid van de Noordatlantische Verdragsorganisatie (Navo), maar volgens de krant S├╝ddeutsche Zeitung zou de Duitse regering vrezen dat de wapens door de Turkse overheid tegen de eigen lokale bevolking zou kunnen worden ingezet.

In totaal zouden door de Duitse autoriteiten sinds november vorig jaar al elf wapenleveringen aan Turkije zijn geblokkeerd.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: donderdag 23 maart 2017

Zwitserse centrale bank manipuleerde wisselkoers met 67 miljard frank

De Zwitserse centrale bank heeft vorig jaar 67 miljard Zwitserse frank in de economie gepompt om de waarde van de munt omlaag te manipuleren, zo blijkt uit het jaarverslag dat deze week naar buiten werd gebracht. De centrale bank kocht opnieuw voor miljarden aan euro's en dollars op om de wisselkoers met de eigen valuta omlaag te brengen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 23 maart 2017

Gevonden: de meest bizarre jobs ooit

Er zijn van die functies die gewoon zo bizar zijn dat je ze zelden in onze databank zal aantreffen. Van deze 11 wisten wij tot voor kort niet eens dat ze ├ęcht bestonden.