EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 18151 tot 18155 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 3 februari 2015

Yanis Varoufakis: Het falende dollarsysteem na Bretton Woods

Yanis Varoufakis blijkt uitermate goed op de hoogte van de wereldwijde problematiek die ontstaan is nadat de koppeling tussen de dollar en goud in 1971 werd losgelaten. In deze lezing op de Columbia University legt hij de vinger precies op de gevoelige plek. Een briljante samenvatting van ons losgeslagen internationale financiële systeem door een man waar we nog heel veel van zullen horen!

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 3 februari 2015

Sterk herstel olieprijzen houdt aan

Olie werd dinsdag flink duurder nadat opnieuw een aantal olieconcerns aankondigde dit jaar veel minder te zullen investeren dan in het recente verleden.

Olie werd dinsdag flink duurder nadat opnieuw een aantal olieconcerns aankondigde dit jaar veel minder te zullen investeren dan in het recente verleden.

BP, de Europese nummer twee achter Shell, verwacht dit jaar 20 miljard dollar aan kapitaaluitgaven, waar eerder nog werd uitgegaan van 24 à 26 miljard dollar.

Vorige week maakten Shell en Chevron al bekend het mes te zullen zetten in hun budgetten. Het Franse Total deed dat al enkele weken geleden.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 3 februari 2015

Eurokoers én olieprijs lopen stevig op

Olie werd dinsdag flink duurder nadat opnieuw een aantal olieconcerns aankondigde dit jaar veel minder te zullen investeren dan in het recente verleden. Ook de euro zat in de lift: beleggers putten moed uit verzoeningsgezinde signalen van de nieuwe Griekse regering.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 3 februari 2015

Werkloosheid 5,6%: de Grote Leugen

De media, Wall Street en het Witte Huis slaan geen gelegenheid over om de daling van de werkloosheidscijfers onder de aandacht te brengen. In de traditionele media lijkt de heropleving van de arbeidsmarkt wel één langgerekt feest, want Amerikanen zijn dol ‘op comeback stories’. Maar de werkloosheidscijfers die door het Amerikaanse ministerie van Arbeid worden gerapporteerd zijn uiterst misleidend. De 5,6% zijn niets meer dan één grote leugen,

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 3 februari 2015

Waarde van de euro loopt stevig op

De waarde van de euro ten opzichte van de dollar is dinsdag hard gestegen. Oorzaak hiervoor zijn mogelijk de terugtrekkende bewegingen van de nieuwe Griekse regering ten aanzien van de aflossing van de schuldenlast.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs