EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 18156 tot 18160 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 3 februari 2015

"Onenigheid over Griekenland grootste bedreiging voor wereldeconomie"

Osborne gaf de Griekse minister van Financiën naar eigen zeggen de boodschap mee dat "alle partijen verantwoordelijk moeten handelen". "Maar ook wij hebben nood aan een eurozone die het best mogelijke plan voor jobs en groei goedkeurt." Omdat de eurozone voor hen een belangrijke handelspartner is, zijn de Britten erg gehecht aan het goed functioneren en samenwerken van de landen die met de euro betalen.

Zenuwen strak gespannen Varoufakis gaf in Londen geen commentaar nadat hij met Osborne had samengezeten. Zijn woordvoerder prees Groot-Brittannië wel als "een belangrijke medestander in de Europese Unie, vooral voor iemand als Varoufakis, die voor dit land een grote genegenheid koestert".

Lees verder op demorgen.be
Geplaatst op: dinsdag 3 februari 2015

Citigroup verwijderde Zwitserse frank-hedge op ongelukkig moment

Citigroup verloor vorige maand een enorme hoeveelheid geld toen de Zwitserse bank de beslissing nam om de maatregelen om valutaswings te voorkomen in te trekken. Volgens bronnen zou de bank de derivaten die de bank hadden beschermd tegen de verrassingszet van de Zwitserse Nationale bank, niet hebben vernieuwd, zo meldt Bloomberg. Het bedrijf verloor als gevolg hiervan meer dan 200 miljoen dollar in de uren na de aankondiging van de SNB. Eerder werd nog gesproken over een verlies van rond de 150 miljoen dollar.

Het verlies van Citigroup illustreert goed hoe het kan aflopen als investeerders actief zijn in de valutamarkten zonder de valutarisico’s af te dekken. Citigroup werd eerder al uitvoerig onderzocht waarbij werd gekeken of de bank risico’s wel op de juiste manier regelt. Dit gebeurde nadat veel slechte hypothecaire beleggingen ervoor zorgden dat de bank tijdens de financiële crisis meer hulp nodig had van de overheid dan welke andere bank in de Verenigde Staten dan ook. Citigroup werd blootgesteld na de verkoop van opties op de Zwitserse frank aan klanten, die vervolgens niet werden gecompenseerd, meldt Bloomberg op basis van bronnen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 3 februari 2015

Verkoop zilver +16% in 2015

Zilveren American Eagle verkoop +15,8% 2015 02 februari 2015 in Zilver

Zilveren American Eagle verkoop +15,8% 2015 02 februari 2015 in Zilver

Zilveren American Eagle is beter verkocht in januari van 2015 dan vorig jaar. Van de meest verkochte zilveren beleggingsmunt ter wereld werden in januari van dit jaar 5.530.000 ounces verkocht. De United States Mint, US Mint, verkocht er in de eerste maand van 2014 4.775.000 stuks. De productie ging vorig jaar wat later van start waardoor het munthuis 9 productiedagen miste in januari.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: dinsdag 3 februari 2015

Goldman Sachs zuigt de wereld leeg

Goldman Sachs is een van de grootste investeringsbanken ter wereld en heeft vestigingen in vele landen. Het bedrijf beweert te beschikken over de slimste en meest hardwerkende personeelsleden. Een ding staat vast: Goldman Sachs is enorm belangrijk voor het wereldwijde financiële systeem. Ondanks de succesvolheid van de bank, wordt het bedrijf omringd door controverse. Volgens verschillende Amerikaanse financiële experts is Goldman Sachs te machtig en invloedrijk om nog succesvol vervolgd te kunnen worden. Zo zijn voormalig medewerkers van het bedrijf wereldwijd werkzaam op de hoogste politieke en economische niveaus. We nemen een kijkje in de wereld van Goldman Sachs, dat de capaciteit heeft de wereldpolitiek angstvallig veel te beïnvloeden.

Lees verder op curiales.nl
Geplaatst op: maandag 2 februari 2015

"Onenigheid over Griekenland grootste bedreiging voor wereldeconomie"

Britse waarschuwing "De onenigheid tussen Griekenland en de eurozone is de grootste bedreiging voor de wereldeconomie." Die onrustwekkende boodschap heeft George Osborne, de Britse minister van Financiën, vandaag gegeven na zijn ontmoeting met zijn Griekse collega Yanis Varoufakis.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs