Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 18161 tot 18165
Bron: z24.nl
Geplaatst: vrijdag 21 november 2014

Topbeleggers onder elkaar: George Soros spekt obligatiekoning Bill Gross met half miljard

Bill Gross, de obligatiekoning en mede-oprichter van vermogensbeheerder Pimco. Gross werd er bij Pimco uitgewerkt, maar is inmiddels druk met zijn nieuwe bedrijf Janus Capital. Foto EPA

Obligatiekoning Bill Gross, recentelijk de deur uitgewerkt bij het door hem mede-opgerichte Pimco, maakt een vliegende start met zijn nieuwe bedrijf Janus Capital. Wat daarbij hielp was een cheque van een half miljard dollar van George Soros, ook een beleggingsfenomeen. 

Bron: z24.nl
Geplaatst: vrijdag 21 november 2014

Nederland koploper in de Europese digitale-infrastructuursector

Nederland is een koploper in de Europese digitale-infrastructuursector. Bovendien draagt de Nederlandse digitale infrastructuur significant bij aan onze internet-­economie die op zijn beurt weer zorgt voor groei in werkgelegenheid. Dat blijkt uit een onderzoek dat is uitgevoerd door Deloitte, in opdracht van AMS-IX, DHPA, ECP, SIDN, NBIP, Nederland ICT, NLnet en

Bron: bitcoinweb.nl
Geplaatst: vrijdag 21 november 2014

Interview: Wat is Bitcoin en wat zijn bitcoins financieelrechtelijk gezien?

Jaap Vriesendorp publiceerde recent zijn scriptie over de financieelrechterlijke status van Bitcoin en Bitcoin-dienstverleners. Dit deed hij ter afronding van zijn master aan de faculteit der rechtsgeleerdheid van de Universiteit Amsterdam. In zijn onderzoek geeft Vriesendorp antwoord op de vraag “Wat is Bitcoin en wat zijn bitcoins financieelrechtelijk gezien?” Wij stelde Vriesendorp enkele vragen over zijn onderzoek.

Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: vrijdag 21 november 2014

DNB haalt in het geheim tonnen Goud uit VS

Goudvoorraad Nederland, DNB haalde tonnen goud terug uit de VS 21 november 2014 in Goud

Goudvoorraad Nederland, DNB past locatiebeleid aan en heeft de laatste weken tonnen goud terug gehaald uit de VS. Hieronder het perbericht van DNB:

De Nederlandsche Bank heeft haar locatiebeleid voor de goudvoorraad aangepast. Om een evenwichtiger spreiding van het goud over de verschillende locaties te realiseren, heeft DNB goud verscheept van de VS naar Nederland.

Bron: z24.nl
Geplaatst: vrijdag 21 november 2014

DNB haalt fors deel goudvoorraad terug naar Nederland

Een deel van de Nederlandse goudvoorraad is van de VS naar Amsterdam verscheept. Een derde van de nationale voorraad ligt nu in de kluizen van De Nederlandsche Bank.

De Nederlandsche Bank (DNB) heeft haar locatiebeleid voor de goudvoorraad aangepast. [...]