EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 18196 tot 18200 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 19 februari 2015

Belgische huizen zijn niet langer te duur

Jarenlang hamerden nationale en internationale instellingen erop dat de Belgische huizenmarkt oververhit was, maar daar komen ze nu van terug. "De Belgische vastgoedmarkt is vrijwel in evenwicht", zegt de Nationale Bank. Dat bericht De Standaard vandaag.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 19 februari 2015

Elke dag kopen 10 Belgen huis in Spanje

Ook al is het niet meer aan de spotprijzen van enkele jaren geleden: Belgen blijven gek op een eigen stekje onder de Spaanse zon. Vorig jaar kregen elke dag 10 villa's en appartementen een Belgische eigenaar. Alleen Britten en Fransen kopen er nog meer vastgoed.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 19 februari 2015

Bom onder Daily Telegraph wegens verzwijgen HSBC schandaal

Sensatie in de Britse pers, maar deze keer niet van de tabloids. De ‘kwaliteitskrant’ The Daily Telegraph verzweeg systematisch zoveel mogelijk het recente schandaal rond de bank HSBC, omdat de instelling een grote adverteerder was. Sterrenreporter Peter Osborne kon het niet langer aanzien en nam ontslag. Maar niet zonder de zaak aan de grote klok te hangen.

“Als journalist werd ik er ziek van”, zegt Peter Osborne op de BBC-radio. Osborn was de belangrijkste politieke commentator van The Daily Telegraph, tot hij deze week met grote trom ontslag nam bij de krant. Die staat in de Angelsaksische media bekend als een gereputeerde rechts-conservatief bastion en heeft behoorlijk wat invloed in de Britse politiek.

Lees verder op stopdebankiers.eu
Geplaatst op: donderdag 19 februari 2015

Zilverproductie toegenomen in 2014

Zilverproductie stijgt 3,8% in 2014 18 februari 2015 in Zilver

Zilverproductie stijgt 3,8% in 2014 18 februari 2015 in Zilver

TBH Nieuwsbrief & Aanbiedingen Het laatste nieuws + aanbiedingen. Elke maand verloten wij een zilveren 1/2 ounce munt. Dus schrijf je nu in. Inschrijven voor de nieuwsbrief Vul je emailadres in om in te schrijven op deze website en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: donderdag 19 februari 2015

ECB staat Griekse banken twee weken langer noodkredieten toe

Griekse Economie De Griekse banken zullen twee weken langer noodkredieten (emergency liquidity assistance, ELA) kunnen aanvragen bij de centrale bank in Athene. Dat heeft de Europese Centrale Bank (ECB) beslist, melden verschillende media vanavond. Meteen is ook het plafond voor ELA-steun met 3,3 miljard euro verhoogd tot 68,3 miljard.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs