EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1821 tot 1825 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 28 december 2017

Bitcoin op de agenda bij G20-top

De G20 zal het bij zijn volgende bijeenkomst hebben over regulering van de bitcoin. De Duitse minister van financiën heeft zich aangesloten bij een initiatief van zijn Franse ambtgenoot om het onderwerp te bespreken.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 28 december 2017

Kwantumcomputers gaan onze wereld veranderen en nog geen klein beetje

Computerwetenschappers zijn erin geslaagd een kwantumcomputerchip te ontwerpen. Daarmee is een historische stap gezet, want kwantumcomputers gaan onze wereld veranderen.

Wat is dat, een kwantumcomputer?

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 28 december 2017

Japans bedrijf gaat deel salaris in bitcoin uitbetalen

Het Japanse internetbedrijf GMO Internet Group gaat zijn werknemers de mogelijkheid geven om vanaf februari 2018 een deel van hun salaris in bitcoin op te nemen. Dat heeft het bedrijf vorige week aangekondigd. De ganse groep telt meer dan 4.000 werknemers.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 28 december 2017

'Groei economie komt in 2017 uit op hoogste niveau in tien jaar'

De economische groei in Nederland bereikt dit jaar een piekniveau van 3,3 procent, het hoogste niveau in de laatste tien jaar. In 2018 en 2019 valt een groei van 3,1 en 2,2 procent te verwachten, schrijft De Nederlandsche Bank (DNB) in zijn halfjaarlijkse economische raming.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 28 december 2017

Is een tweede brexit-referendum realistisch?

In Groot-Brittannië gaan steeds meer stemmen op om een nieuw brexit-referendum te houden. Maar is dat realistisch? En zo ja, wanneer moet het dan plaatsvinden?

In Groot-Brittannië gaan steeds meer stemmen op om een nieuw brexit-referendum te houden. Maar is dat realistisch? En zo ja, wanneer moet het dan plaatsvinden?

Het enige wat een nieuw referendum over de brexit nog tegenhoudt zijn politieke motieven: puur grondwettelijk is er geen enkel probleem. En hoewel Theresa May voorlopig zo’n tweede referendum niet zou overwegen, komt ze steeds meer onder druk te staan. De twijfel over de brexit slaat vooral toe nu er binnen de Conservatieve partij steeds nadrukkelijker aan de stoelpoten van premier Theresa May wordt gezaagd. En zelfs de meest hardnekkige brexit-believers uit het House of Lords achten een nieuw brexit-referendum eind volgend jaar niet langer onwaarschijnlijk.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs