Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 1821 tot 1825
Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 26 april 2017

Coca-Cola heeft het moeilijk: 1200 banen geschrapt

De verkoop van Coca-Cola valt de laatste jaren tegen en het bedrijf ziet zich genoodzaakt om 1200 banen te schrappen. Het frisdrankbedrijf wil in totaal 800 miljoen dollar besparen.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: woensdag 26 april 2017

Terug bij af

Het aantal mensen dat weer meedoet op de arbeidsmarkt in Europa is volgens statistiekbureau Eurostat weer op het niveau van voor de crisis. Maar verwacht geen juichende macro-econoom Kees de Kort.

Eurostat rapporteerde deze week over de werkgelegenheid in Europa. Het aantal mensen dat nu weer meedoet op de arbeidsmarkt is nét weer boven het niveau van voor de crisis gekomen. Het aantal mannen net niet, weet De Kort, het aantal vrouwen net wel. Maar let vooral op de ouderen, zegt hij: ‘Het aantal ouderen is ook blijven stijgen na de crisis. Ik denk nog steeds dat het voor jongeren wat moeilijker is geworden om aan de bak te komen.’

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: woensdag 26 april 2017

Peak Silver

Gisteren besprak ik de productie van zilver in 2015. De cijfers over 2016 zijn nog niet helemaal definitief, maar zoals het er nu naar uitziet is de zilverproductie over 2016 lager uitgekomen dan die over 2015.

De hogere prijs voor zilver in 2016 is dus misschien niet echt een verrassing.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 26 april 2017

Google gaat nepnieuws verstoppen

Google werkt aan een nieuwe methode om ongewenst nieuws lager weer te geven in de zoekresultaten. Het bedrijf schakelt een team van meer dan 10.000 beoordelaars in die de resultaten van de zoekmachine handmatig gaan beoordelen. Nieuwsberichten die door het team worden aangemerkt als vals nieuws, samenzweringstheorie of “lage kwaliteit informatie” worden voortaan lager weergegeven in de zoekresultaten.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 26 april 2017

Wat doe je met goud als contant geld wordt afgeschaft?

Stel dat je inderdaad deels goud koopt van je vermogen en je wilt over 20 jaar geld daarvoor terug, is dat dan nog wel mogelijk als over 20 jaar contant geld zo goed als verdwenen is? Als je dan je het geld wat je voor je verkochte goud elektronisch laat overmaken krijg je dan geen problemen met de belastingdienst die wil weten hoe je ineens aan dat geld komt?