EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 18201 tot 18205
Geplaatst op: dinsdag 6 januari 2015

Bitcoinbank beroofd: 5 miljoen dollar schade

Bitcoin Bitcoinbeurs Bitstamp is zondag beroofd door hackers. Een nog onbekende groep heeft 19.000 bitcoins buitgemaakt met een waarde - op het moment van diefstal - van 5 miljoen dollar (4,2 miljoen euro).

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 6 januari 2015

10 waarschuwingssignalen voor een aandelencrash in 2015

De Dow Jones daalde meer dan 300 punten tijdens de eerste echte beursdag van 2015 en de kredietmarkten zien weer waarschuwingssignalen zoals in 2007. The Telegraph ziet dan ook 10 potentiële gevaren voor een aandelencrash in 2015.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 6 januari 2015

In deze steden wonen de meeste miljonairs

Dat Monaco de grootste miljonairsdichtheid heeft ter wereld, zal wellicht niet verbazen. Maar liefst 29 procent van de bevolking heeft er een vermogen dat groter is dan een miljoen dollar, zo blijkt uit een

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 6 januari 2015

Goud in olie naar hoogste niveau sinds 1998

De goudprijs is in verhouding tot olieprijs sinds 1998 niet meer zo hoog geweest als nu. Een olieprijs van $50 per vat en een goudprijs van $1.210 per troy ounce levert een goud/olie ratio op van 24,20, het hoogste niveau in meer dan 15 jaar.

Lees verder op Doijerkalff.nl
Geplaatst op: dinsdag 6 januari 2015

5 miljoen dollar aan bitcoins weg bij Bitstamp

De hack bij Bitstamp, het op twee na grootste bitcoinwisselkantoor, blijkt ernstiger dan gedacht. Er is voor 5 miljoen dollar aan bitcoins gestolen.

Dat meldt directeur Nejc Kodric in een tweet. Het het echter maar een fractie van het totaal, zo beweert Bitstamp, namelijk ‘minder dan 19.000′. Maar die zijn volgens de huidige koers nog altijd zo’n 5 miljoen dollar waard.

Lees verder op emerce.nl

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs