EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 18221 tot 18225 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 18 februari 2015

Experts achten kans op Grexit groter en groter

De eurolanden hebben maandag geen akkoord weten te bereiken met Griekenland over de Griekse schulden. Experts uit de financiële wereld spreken daarom weer massaal hun verwachtingen uit over een eventueel vertrek van Griekenland uit de eurozone. Een ding is zeker, ze sluiten Grexit absoluut niet uit.

Zo meldde onder andere de Duitse Commerzbank dinsdag dat de kans op een vertrek van Griekenland uit de eurozone volgens hen fors is gestegen. De bank schatte de kans op Grexit vorige week nog in op 25 procent, inmiddels is de kans 50 procent volgens de bank. Ook UBS sprak zich deze week uit over de kans op een vertrek van Griekenland uit de euro. Volgens de Zwitserse bank is de kans op een vertrek van Griekenland zo’n 10 tot 20 procent, maar dit zei de bank voor de gesprekken van afgelopen maandag.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 18 februari 2015

Dit is hoe 1 man op 1 jaar $ 20.000 omvormde tot $ 100.000

Wil jij rijk worden? Lees het verhaal van ‘Ace’ – de man achter de website van Dividend Digger. Hij slaagde er in om op 1 jaar tijd zijn netto vermogen te verhogen van $ 20.000 naar $ 100.000 zonder magische formule, enkel gezond verstand en het juiste inzicht.

‘Ace’ was het beu om zich steeds in de schulden te steken voor korte termijn geluk met consumptiegoederen en deze schulden af te betalen met nieuwe schulden. Hij besloot om het over een andere boeg te gooien met 4 financiële regels die hem geen windeieren legde. Rijk worden is zijn doel en zo begint hij er aan:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 18 februari 2015

Vorige week vond de grootste bankroof ooit plaats. Iets van gemerkt?

Er werd relatief weinig over gerept in de media. Het oogt natuurlijk allemaal weinig spectaculair. De tijden dat boeven met geweren een bank binnenstormden en een brandkast open brandden, ligt achter ons. Bankroof 2.0: Hoe, wat en waar?

Eerst even het cijfer waar we hier over spreken. Minstens driehonderd miljoen dollar is vorige week gestolen. Omgerekend zo’n 265 miljoen euro. Minstens dus. Want andere gegevens die al bekend zijn gaan tot een miljard dollar.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 18 februari 2015

Market Update (18 februari 2015)

Amerikaanse huishoudens maken weer meer schulden, Griekse premier wil lonen weer verhogen, bijna alle centrale banken in het Westen hebben de rente op nul gezet en marktwaarde aandelenkoersen wereldwijd naar record.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 18 februari 2015

Bitcoin bekend bij bijna helft Nederlanders

De bekendheid met de digitale munt bitcoin onder Nederlanders groeit. Volgens een recent onderzoek van bureau Markteffect in opdracht van Nederlands eerste handelsbeurs CleverCoin weet 46 procent van de Nederlanders wat bitcoin is. Jongeren zijn er het meest van overtuigd dat bitcoin, of een variant daarop, het betaalmiddel van de toekomst is. Lees hoe Nederlanders denken over bitcoin, maar ook over goud, aandelen en een mogelijke 'grexit' op clevercoin.com

Lees verder op BitcoinSpot.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs