EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
36
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: bitcoinweb.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 18231 tot 18235 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 6 februari 2015

Liefst 3.500 kandidaten voor twaalf vacatures van luchtverkeersleider

Belgocontrol lanceerde op 12 januari een aanwervingsprocedure voor luchtverkeersleiders, de eerste sinds 2010. De inschrijvingsperiode loopt nog tot middernacht. "Nu al hebben zich 3.480 kandidaten gemeld en de verwachting is dat daar in de loop van de dag nog enkele tientallen geïnteresseerden bij zullen komen", klinkt het in een persbericht

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 6 februari 2015

Sterk Banencijfer VS, Goud en Zilver ruim 2% lager

Zilverprijs verliest ruim 2% na banenrapport VS 06 februari 2015 in Zilver

Zilverprijs verliest ruim 2% na banenrapport VS 06 februari 2015 in Zilver

Zilverprijs daalde vandaag ruim 2,3% na een beter dan verwacht banenrapport in de VS. De werkgelegenheid in Amerika is in januari 2015 harder gestegen dan verwacht. Echter de werkeloosheid liep onverwacht op. In januari van dit jaar kwamen er 257.000 banen bij terwijl de vooraf geraadpleegde economen uit gingen van een toename van 237.000 banen.

In de private sector nam het aantal banen met 267.000 toe. ADP, de zogenaamde loonstrookverwerker, rapporteerde eerder een toename van 213.000. De werkeloosheid liep echter wel iets op en kwam uit op 5,7%. Het vorige percentage stond op 5,6% en de markt ging uit van een daling naar 5,5%. De groei in werkgelegenheid was over de laatste 12 maanden het hoogst sinds de financiële crisis.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: vrijdag 6 februari 2015

In de VS telt vandaag slechts één cijfer

Volgens een artikel van Business Insider is in december van vorig jaar het uurloon van de gemiddelde Amerikaan gedaald met 0,2%:”Dat is de eerste daling sinds juli 2013 en de grootste val sinds 2006.”

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 6 februari 2015

Liegt België over het terughalen van haar goud?

Na Duitsland en Nederland is nu België in het nieuws over het terughalen van haar goudreserves. Er komen echter nogal wat tegenstrijdige berichten naar buiten omtrent de repatriërings missie van het Belgische goud.

In december 2014 zei Luc Coene, gouverneur van de Nationale Bank van België, dat zij het repatriëren van hun goud aan het onderzoeken zijn. Deze week kwam eerst in het nieuws dat België het goud ging terughalen uit het Verenigd Koninkrijk en vervolgens werd dit weer ontkent.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 6 februari 2015

Op deze manier probeert India illegale goud smokkel tegen te gaan

Sinds India de import belasting op goud heeft ingesteld is het smokkelen van goud enorm toegenomen. Circa 800 ton goud werd er in 2014 officieel geïmporteerd naar India. Geschat wordt dat er ongeveer 200 ton goud via illegale smokkel India is binnen gekomen.

De huidige import belasting bedraagt 10% en dit heeft er tevens voor gezorgd dat veel juweliers en goudhandelaren hun voorraden verlagen. Dit wil men tegengaan en dus wordt de import belasting verlaagt. De verwachting is dat India deze import belasting terug brengt naar 6 a 8% .

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs