EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
29
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 18236 tot 18240
Geplaatst op: dinsdag 23 december 2014

De prestatie van goud in beeld

Dit jaar kon de goudprijs opnieuw niet overtuigen. Toch bleef de schade relatief beperkt ten opzichte van vorig jaar. De twijfels over de toekomst van goud zijn de afgelopen maanden flink toegenomen. Een oud gezegde leert ons echter dat goud en zilver altijd geld waard blijven. De vraag is echter hoeveel goud en zilver nou werkelijk waard zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 23 december 2014

De geheimen van geld (documentaire reeks)

Documentaire reeks door Mike Maloney over geld en het corrupte fiat valuta systeem.

Lees verder op vrijewereld.org
Geplaatst op: dinsdag 23 december 2014

Wit-Rusland weigert volgens Newsweek om te handelen in roebels

Terwijl Newsweek vorige week in een artikel uitweidde dat Belarus – beter bekend als Wit-Rusland – weigert om met Rusland handel te drijven in roebels, komt het Agence France Press (AFP) gisteren met het feit dat in Wit-Rusland een groot aantal bedrijven door toedoen van de overheid online geblokkeerd werden omdat zij haar prijzen aangaven in dollars.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 23 december 2014

'Ik begrijp niet waarom we blij zouden moeten zijn wanneer de Russische economie instort'

De Oostenrijkse kanselier Werner Faymann heeft in een interview met de krant Oesterreich de staten bekritiseerd die de sancties tegen Rusland willen verstrengen.

De Oostenrijkse kanselier Werner Faymann heeft in een interview met de krant Oesterreich de staten bekritiseerd die de sancties tegen Rusland willen verstrengen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 23 december 2014

Noorse miljardeninjectie in duurzame energie

Het Noorse staatsenergiebedrijf Statkraft gaat de komende jaren miljarden investeren in de ontwikkeling van duurzame energie, nadat het daarvoor een financiering heeft gekregen van de Noorse staat. Dat maakte het bedrijf maandag bekend.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs