Nieuws / Artikelen met het woord

57289 artikelen gevonden. Artikel 18241 tot 18245
Bron: hln.be
Geplaatst: zondag 2 november 2014

Goudprijs naar laagste niveau in 4 jaar

De goudprijs is verder gedaald naar het laagste niveau sinds juli 2010. Investeerders laten het edelmetaal links liggen nu het duurder geworden is met de stijging van de dollar en minder nuttig als veilige belegging nu de aandelenmarkten in de plus gaan.

Bron: Beurs com
Geplaatst: zaterdag 1 november 2014

De handelspositie van een schone dame op zoek naar rijke kerel

De CEO van J.P Morgan geeft antwoord op een verzoek van een 25 jarige schone dame die op een datingwebsite op zoek is naar een rijke kerel. Het antwoord is wreed, koel, zakelijk maar grandioos en laat zien hoe zakenlui denken en handelen. Of dit verhaal waargebeurd is of fictief is doet er dan ook verder niet toe.

[...]

Bron: z24.nl
Geplaatst: zaterdag 1 november 2014

Autoverkopen in oktober verder gedaald

De autoverkopen in Nederland lopen nog altijd terug. In oktober werden er in totaal 35.424 nieuwe auto’s verkocht, 891 ofwel bijna 2,5 procent minder dan in dezelfde maand vorig jaar.

Opgeteld over de eerste 10 maanden van dit jaar rolden er 319.534 wagens de showrooms uit. Op jaarbasis komt dat neer op een daling van ruim 5,3 procent. Het consumentenvertrouwen trekt nog steeds onvoldoende aan en het politieke gesteggel over de bijtellingsregeling van afgelopen weken zorgt ook nog voor veel onduidelijkheid. Daar zijn autodealers niet bij gebaat.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 1 november 2014

5 x meer geld in omloop sinds 2007 maar de slechts mogelijke belegging die je kon doen, is goud

Goud en zilver zochten de voorbije dagen nieuwe dieptepunten op en noteren nu op het laagste niveau van de afgelopen 4 jaar.

De berenmarkt blijft in volle gang en beleggers (waaronder mezelf) geraken stilaan moedeloos.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: zaterdag 1 november 2014

Hoera! De Bitcoin whitepaper is vandaag 6 jaar.

Hiep Hiep! Bitcoin is vandaag een beetje Jarig. 1 november 2008 publiceerde Satoshi Nakamoto namelijk zijn plannen in de inmiddels beroemde Bitcoin whitepaper. De whitepaper is eerder al vertaald in het Nederlands, een aanradertje voor iedereen die geinteresseerd is in Bitcoin. Binnenkort is er weer wat te vieren want op 3 januari vieren we de geboorte van de Blockchain, met het zogenaamde genesis block. Twee keer per jaar jarig zijn, wie wil dat nou niet?