EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 18241 tot 18245
Geplaatst op: dinsdag 6 januari 2015

Strategen voorspellen verdere daling euro

Halverwege de persconferentie van president van de Europese Centrale Bank Mario Draghi afgelopen mei, steeg de euro nog naar het hoogste niveau tijdens de ambtstermijn van Draghi. Toen hij zei dat de ECB klaar was om meer stimuleringsmaatregelen in te zetten, gleed de euro weg. Iets waarvan strategen zeggen dat het zal doorzetten in 2015. En niets lijkt minder waar nadat de euro gisteren het laagste niveau in zeven jaar bereikte.

De euro was tijdens die specifieke dag in mei nog 1,3993 dollar waard. De euro sloot het jaar 12 procent lager af tegenover de dollar, het grootste verlies sinds 2005. Gemiddeld waren strategen in 2014 nog te bescheiden toen ze voorspelden dat de euro naar 1,28 dollar zou zakken. Inmiddels verwachten ze dat de euro zal dalen naar 1,18 dollar. Een zwakkere euro is voor Draghi erg belangrijk in zijn weg om de kwakkelende economie te stimuleren en de regio te weren tegen deflatie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 6 januari 2015

Bitcoinexchange Bitstamp meldt problemen met hot wallet

Vanavond stuurde Bitstamp een mail naar alle klanten waarin zij melden dat er problemen zijn met de hot wallet. Gebruikers worden verzocht geen bitcoins meer over te maken naar eerder vermelde adressen voor het storten van bitcoins omdat hun hot wallet problemen heeft. In de mail vermeldt Bitstamp ook dat de bitcoins die zijn opgeslagen in een cold wallet niet in gevaar zijn. Gebruikers die zijn getroffen worden gecompenseerd, belooft de bitcoinbeurs.

Lees verder op bitcoinweb.nl
Geplaatst op: dinsdag 6 januari 2015

TURNER DOOMSDAY VIDEO: Dit filmpje heeft CNN klaarstaan voor het Einde der Tijden

“We zullen blijven uitzenden, en we zullen rechtstreeks verslag doen van het einde van de wereld, en dat zal ons laatste nieuwsfeit zijn”, verklaarde Ted Turner. “Wanneer het einde der tijden daar is, zullen we ‘Nearer My God, To Thee’ spelen voordat we uit de lucht gaan.”

“We zullen blijven uitzenden, en we zullen rechtstreeks verslag doen van het einde van de wereld, en dat zal ons laatste nieuwsfeit zijn”, verklaarde Ted Turner. “Wanneer het einde der tijden daar is, zullen we ‘Nearer My God, To Thee’ spelen voordat we uit de lucht gaan.”

Een grapje, dacht men. Maar niets blijkt minder waar. Toen hij in 2009 stage liep bij CNN besloot Michael Ballaban eens in het digitale contentsysteem te gaan neuzen. Hij had van een oud-docent gehoord dat er daadwerkelijk een ‘Uur-U-video’ moest bestaan.

Zoekopdracht in databank En warempel, na een zoekopdracht in de databank kwam de video tevoorschijn. Getiteld: TURNER DOOMSDAY VIDEO. Een fragment is hier te zien. Eronder stond in rode letters: “Niet uitzenden voor het einde van de wereld bevestigd is.” Tot op het laatst wil CNN zijn feiten in orde hebben, kennelijk.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 6 januari 2015

Obama let op sterke daling olieprijzen

De Amerikaanse president Barack Obama houdt de sterke daling van de olieprijzen in de gaten. Dat liet een woordvoerder van het Witte Huis maandag weten.

Volgens de woordvoerder zijn de president en zijn mensen van mening dat de goedkope olie momenteel goed is voor de Amerikaanse economie.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 6 januari 2015

De Amerikaanse tijdbom of waarom de kans dat de VS de rente verhogen exact ZERO is

De markten zijn er aan gewend geraakt dat de Amerikaanse Federal Reserve bij elke vergadering zegt de rente 'binnen afzienbare tijd' te zullen verhogen. Actie wordt nooit verwacht. Het gaat er de Fed eerder om de financiële markten te doen geloven dat ze zich geleidelijk aan voorbereidt op een verstrakking van het monetair beleid, gebruikmakend van het aanhoudend economisch herstel, de dalende werkloosheid en een steeds steviger in zijn schoenen staande consument.

Maar er is een erg eenvoudige reden waarom dit alles niet zal gebeuren, schrijft 24hgold.com. Mochten de VS dat wel doen dan zouden ze de facto het monetaire systeem doen imploderen. Waarom? Een eenvoudige berekening legt veel uit...

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs