EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
59
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
38
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 18266 tot 18270 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 6 februari 2015

Drie rijkste wereldburgers bezitten samen kwart biljoen dollar

De wereldwijde populatie miljardairs is het voorbije jaar met 222 eenheden aangegroeid. Daardoor zijn er nu wereldwijd 2.089 miljardairs met een gemeenschappelijk vermogen van 6,7 biljoen dollar. Dat blijkt uit berekeningen van het gespecialiseerde Chinese onderzoeksbureau Hurun. Er wordt aan toegevoegd dat de nieuwe miljardairs hun vermogen vooral in de technologiesector hebben gemaakt.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 6 februari 2015

Dit Fed-lid is bezorgd over de lage rentes op obligaties

De lage rendementen op staatsobligaties in de Verenigde Staten en andere welvarende landen, zijn zorgelijk. Ze suggereren namelijk dat het beleggers ontbreekt aan vertrouwen in de mogelijkheid van de Federal Reserve en andere centrale banken om hun inflatiedoelstellingen te behalen. Dat stelt Narayana Kocherlakota, Minneapolis Fed-president.

Kocherlakota is een voorstander van een meer agressief beleid van de Fed om de inflatiedoelstellingen van 2 procent te behalen. Het Fed-lid meldt tegenover de media dat de markten uitgaan van lage rentetarieven voor de lange termijn. Een teken dat beleggers geen substantiële groeiversnelling verwachten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 6 februari 2015

Column Kees de Kort | Het beloofde land is dichtbij

De Europese Commissie heeft haar verwachtingen uitgesproken voor de economische groei in de eurozone voor 2015, weet BNR’s macro-econoom Kees de Kort. Hij constateert cynisch: “Het beloofde land is dichtbij.”

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 6 februari 2015

Dit zou wel eens de volgende crisis kunnen zijn

China bereidt zich voor op een valutaoorlog. Dat is de essentie van het zeven woorden tellende besluit van Bloomberg. Een paar dagen geleden hebben we gemeld hoe de Chinese centrale bank (PBC) de banken heeft opgedragen om hun kapitaalreserves te verlagen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 6 februari 2015

Siemens schrapt vele duizenden banen

Het Duitse industrieconcern Siemens schrapt wereldwijd 7800 banen, waarvan 3300 in eigen land. Dat maakte de onderneming vrijdag bekend.

De ontslagronde, waar al langer op werd gespeculeerd, moet Siemens helpen de kosten met zo’n 1 miljard euro te verlagen. Siemens heeft wereldwijd ongeveer 357.000 werknemers in dienst.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs