EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
54
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 18276 tot 18280
Geplaatst op: maandag 22 december 2014

Saudi-Arabië schuift de schuld van de lage olieprijzen op concurrenten

Geheel naar verwachting heeft Saudi-Arabië op zondag 21 december nog maar eens geweigerd om de olieproductie van  het land te verlagen.

Geheel naar verwachting heeft Saudi-Arabië op zondag 21 december nog maar eens geweigerd om de olieproductie van  het land te verlagen.

Volgens Reuters wil de Golfstaat de verantwoordelijkheid voor de lage koers afschuiven op niet-OPEC-leden. En, het is volgens de Saudische minister van Olie Ali al-Naimi vooral de schuld van andere producenten dat ze daar economische schade van ondervinden.

In essentie komt de uitspraak van de Saudi’s op het volgende neer: dat de concurrenten zwaar hebben te lijden onder de prijsoorlog hebben ze aan zichzelf te danken. al-Naimi meent ook dat de prijzen weer zullen stijgen. Die verklaring heeft vandaag de markten weer iets optimistischer gemaakt,

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 22 december 2014

3 redenen voor een hogere olieprijs

Achteraf is het gemakkelijk zeggen dat een overaanbod op de markt de olieprijs deed dalen met meer dan 40 %. De vraag is nu, wat kan er zorgen voor een hogere olieprijs. De opmars van de schalie olie zorgt volgens de meeste waarnemers voor het overaanbod. Dit kan gedeeltelijk waar zijn, maar anderzijds zijn er ook grote oliebronnen die opdrogen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 22 december 2014

Roebel opent week met winst

De roebel is vandaag hoger aan de nieuwe week begonnen. De Russische munt lijkt een vervolg te breien aan de heropleving die vorige week werd ingezet na de historische terugval.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 22 december 2014

1.500 banen bedreigd bij steden en gemeenten

De Vlaamse steden en gemeenten krijgen volgend jaar 18 miljoen euro minder van de Vlaamse regering voor de zogenaamde gesubsidieerde contractuelen (of kortweg gesco's). Dat is vijf procent minder. Daardoor bestaat de kans dat er bij de gemeenten zo'n 1.500 jobs zullen verdwijnen. Vlaamse parlementslid Ingrid Pira (Groen), voormalig burgemeester van Mortsel, klaagt de zaak aan. Dat schrijft het Belang van Limburg vandaag.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 22 december 2014

Patrick Beijersbergen: olie gaat dezelfde weg als turf, lage prijs geen fabeltje

De prijs van olie weer richting de 10 dollar per vat? Patrick Beijersbergen achtte het eind november niet onmogelijk, toen de prijs nog boven de 70 dollar noteerde. Een kleine update van die prognose, met een verwijzing naar de geschiedenis van turf.

Lees verder op z24.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs