EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 18281 tot 18285 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 28 januari 2015

Draghi jaagt goudprijs naar € 37.000,- per kilo

De door de ECB aangekondigde steunmaatregelen ter ondersteuning van de Europese economiëen heeft de euro pijn gedaan. Dit was de bedoeling van Draghi. Door maandelijks 60 miljard aan obligaties op te kopen, gaat er jaarlijks een astronomisch bedrag in de economie gepompt worden. En dan maar hopen dat dit het gewenste effect zal gaan opleveren. Beleggers zijn er op eerste gezicht niet zo blij mee.

[...]

Lees verder op TOV Hazel
Geplaatst op: woensdag 28 januari 2015

DNB heeft geen goud gekocht

De Nederlandsche Bank (DNB) heeft geen goud gekocht. Verschillende media melden dinsdag op basis van cijfers van het IMF dat de goudvoorraad van DNB zou zijn toegenomen in december 2014. Dit is onjuist, zegt de bak. De goudvoorraad bedroeg in december 2014 in totaal 19,691 miljoen fine troy ounce, en gelijk is gebleven ten opzichte van alle maanden daaraan voorafgaand.

Lees verder op blogspot.nl
Geplaatst op: woensdag 28 januari 2015

China rekent op laagste economische groei in 25 jaar

De Chinese overheid rekent voor 2015 op een economische groei die uitkomt op circa 7 procent.

De Chinese overheid rekent voor 2015 op een economische groei die uitkomt op circa 7 procent.

Dat meldden bronnen rondom beleidsmakers woensdag aan persbureau Reuters. Daarmee zou de groei uitkomen op het laagste niveau in een kwart eeuw.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 28 januari 2015

5 redenen waarom je nu goud moet kopen

De goudprijs heeft het de afgelopen tijd goed gedaan en daarmee de markten verrast. Het edelmetaal heeft zelfs gespecialiseerde analisten en economen verrast met zijn recente stijging. Waarom? Het goudkleurige edelmetaal hoort het namelijk helemaal niet goed te doen in tijden van een sterke dollar.

Momenteel is het echter een aantrekkelijk moment om het edelmetaal aan te schaffen, zo stelt James DiGeorgia, schrijver van het boek ‘The New Bull Market in Gold’. Door de actie die hij recent heeft gezien van goud, denkt hij dat een nieuwe bullmarket voor goud wel eens kan zijn aangebroken. In een commentaar geeft hij aan hiervoor 5 redenen te zien.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 28 januari 2015

MSM kanaal Nu.nl wijzigt berichtgeving over goudvoorraad DNB

Origineel bericht moest luiden: DNB vult goudvoorraad voor het eerst in zestien jaar aan. Titel is gewijzigd naar: "DNB ontkent aanvullen goudvoorraad"

Origineel bericht moest luiden: DNB vult goudvoorraad voor het eerst in zestien jaar aan. Titel is gewijzigd naar: "DNB ontkent aanvullen goudvoorraad"

Helaas wisten we het bericht zelf niet op tijd te onderscheppen. Ook is de Google cache overschreven. In het bericht staat onder andere het volgende te lezen:

[...] Andere centrale banken vullen wel hun goudreseves aan. De afgelopen twee decennia was de rol van goud als dekking van valuta juist aanzienlijk afgenomen. Centrale banken namen meer andere valuta zoals dollars en ponden in reserve.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs