Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 18286 tot 18290
Bron: Beurs com
Geplaatst: donderdag 30 oktober 2014

Deze instantie legt zonder pardon beslag op je vermogen

Deze instantie in de VS zoekt naar patronen in financieel gedrag van burgers om vervolgens goedgevulde bankrekeingen te kunnen afsluiten. Het heeft er alle schijn van dat deze instantie enkel op zoek is naar GELD. Jan modaal is weer de lul...

Bron: Beurs com
Geplaatst: donderdag 30 oktober 2014

Alan Greenspan komt met een onverwachte plotselinge openbaring

Gister liet de gepensioneerde Alan Greenspan enkele opmerkelijke uitspraken los. Over de rol van goud hebben we hem nog niet eerder zo horen praten...

[must read]

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 30 oktober 2014

Huizenverkoop zal instorten in 2015: dit verandert voor wie koopt, bouwt of verbouwt

Vlamingen zullen in 2015 een pak minder huizen kopen. Dat vrezen vastgoedmakelaars door alle regeringsmaatregelen. "Vooral bij oudere huizen verwachten we een grote terugval", klinkt het bij immoketen ERA.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 30 oktober 2014

Komt deze 25-jarige berenmarkt weldra aan haar einde?

De Japanse beurs zit al sinds 1989 in een berenmarkt. En 25 jaar van slechte resultaten eisen hun tol. Niemand lijkt nog te denken dat er ooit terug een rally komt. Ondertussen zijn veel Japanse bedrijven goedkoper geworden dan de waarde van hun activa.

Van de 1811 bedrijven in de Topix beursindex, zijn er 889 die je kan onder hun liquidatiewaarde kan kopen. Dat is bijna de helft! Allemaal terwijl je op de Amerikaanse beurzen bijna geen waarde meer vindt.

Maar is het nu het moment om in te stappen? Misschien wel, want deze maand hebben speculanten een nieuw record aan short-posities open staan. Transacties waarbij men gokt op een prijsdaling maakten recent meer dan 36,6% van alle transacties uit.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 30 oktober 2014

'Internationale spanningen doen gas- en cacaoprijs stijgen'

Gas en cacao zijn duurder geworden op de internationale grondstofmarkt door de internationale spanningen die wereldwijd heersen.

Dit schrijven analisten van ABN Amro in een rapport over grondstofprijzen.

Gas werd 42,6 procent duurder in het derde kwartaal. Onder andere de onzekerheid van gasleveringen van Rusland aan Europa deed de prijs stijgen, hoewel de toename vooral  De enorme stijging werd vooral veroorzaakt doordat de prijs van gas in het voorgaande kwartaal al fors was gedaald.