EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
60
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 18296 tot 18300
Geplaatst op: donderdag 18 december 2014

Game over!? Poetin zit als een rat in de val, omdat hij de geschiedenis niet kent...

De internationale gemeenschap heeft Poetin in een val gelokt waaruit hij niet meer kan ontsnappen, schrijft het Bulgaarse nieuwsportaal Dnevnik omtrent de roebelcrisis. Blijkt vooral dat de geschiedenis belangrijke lessen biedt, die Poetin ontgaan zijn:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 18 december 2014

Dalende olieprijzen: wie wint en wie verliest? - Deel 2

Goedkope olie heeft de economieën van een aantal landen een stevige duw in de rug gegeven. Maar waar winnaars zijn, zijn ook verliezers, vooral bij de olieproducerende landen in dit geval. In het eerste deel van dit artikel kon je lezen welke impact de dalende prijzen hebben op Europa, de Verenigde Staten, Mexico en Rusland. In dit tweede deel vind je een stand van zaken in de rest van de wereld.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 18 december 2014

Zwitserland introduceert negatieve rente

In navolging op de ECB introduceert nu ook de centrale bank van Zwitserland een negatieve rente op de tegoeden die commerciële banken parkeren bij de centrale bank. Als gevolg van deze maatregelen wordt het nu minder aantrekkelijk vermogen in Zwitserse francs aan te houden.

Lees verder op Doijerkalff.nl
Geplaatst op: donderdag 18 december 2014

Column Kees de Kort | Verborgen tegenstellingen

Een opmerkelijk macro-economisch verhaal vanuit de VS. “Het rentebesluit van de FED”, verduidelijkt BNR's Kees de Kort. “De economie groeit met een procentje of 2,5, de inflatie is laag, de werkloosheid is laag. Dan zou je toch zeggen: waarom gaat de FED niet zo snel mogelijk terug naar af: stoppen met de steunmaatregelen. Want macro-economisch gezien gaat het allemaal best aardig in de VS.”

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 18 december 2014

New York verbiedt schaliegaswinning

De Amerikaanse staat New York verbiedt definitief het boren naar schaliegas. De risico’s voor de volksgezondheid zijn te groot.

Lees verder op duurzaambedrijfsleven.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs