EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
54
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1831 tot 1835
Geplaatst op: donderdag 10 augustus 2017

'Verenigd Koninkrijk wil tot 40 miljard euro betalen voor Brexit'

Het Verenigd Koninkrijk is bereid een bedrag tot 40 miljard euro te betalen als deel van een overeenkomst over het Britse vertrek uit de Europese Unie.

Volgens de krant zijn de Britten alleen bereid dat bedrag te betalen als dit deel uitmaakt van een breder akkoord over handelsbetrekkingen met de EU.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 10 augustus 2017

Minst veilige land ter wereld is…

Singapore, Oezbekistan en IJsland zijn de veiligste landen ter wereld. De twijfelachtige eer voor minst veilige land gaat dit jaar naar Venezuela. Dat blijkt uit een onderzoek van Gallup, waarbij 1.000 mensen van 15 jaar en ouder werden geïnterviewd in 135 verschillende landen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 10 augustus 2017

De koers was nog nooit zo hoog: 1 Bitcoin is nu meer dan 2650 Euro waard.

De koers was nog nooit zo hoog: 1 Bitcoin is nu meer dan 2650 Euro waard. De Bitcoin koers heeft weer een nieuwe all-time high bereikt met een voorlopige tussenstand vanbijna 2700 Euro. Begin juni werd de 2600 euro al even aangetikt maar daalde daarna weer, waarschijnlijk dankzij de toenmalige onzekerheid over de Bitcoin fork en Segwit. Nu segwit binnenkort geactiveerd wordt, het netwerk niet is gesplitst en men massaal zijn BitcoinCash lijkt te dumpen voor Bitcoin zit de stemming er de laatste dagen weer goed in.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: donderdag 10 augustus 2017

Bitcoin schiet door de $3000,- naar hoogte punt ooit

De prijs van Bitcoin heeft het hoogste niveau ooit bereikt. De grootste digitale cryptovaluta steeg tot maar liefst 3200 dollar. Het is een stijging van ruim 15% ten opzichte van een dag eerder. Na de geslaagde hard fork (waaruit Bitcoin Cash ontstond) hebben investeerder blijkbaar weer vertrouwen in de toekomst van de cryptovaluta. De totale marktkapitalisatie van bitcoin steeg tot boven de 50 miljard dollar. De prijs in euro’s voor één bitcoin is nu zo’n €2700,-.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 10 augustus 2017

Documentaire: Hoe de rijken steeds rijker worden

Wat moeten spaarders doen met hun geld, nu sparen bij de bank vrijwel niets meer oplevert? Kunnen ze hun geld beter beleggen in aandelen of is dat te riskant? En is het een goed idee om je geld van de bank te halen of goud te kopen? Deutsche Welle maakte onlangs een nieuwe documentaire over de gevolgen van de grootste financiële crisis sinds de jaren dertig.

Lees verder op Geotrendlines

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs