EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
61
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
18
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 18306 tot 18310 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 28 januari 2015

Coinbase opent de eerste gereguleerde Bitcoin exchange in Amerika

Bitcoin koers maakte vandaag een grote sprong na het nieuws dat Coinbase het eerste bedrijf is die een gereguleerde Bitcoin exchange heeft geopend in Amerika. Het in San Francisco gebaseerde Coinbase biedt al een online wallet aan waarmee je bitcoins kan opslaan, kopen, verkopen en nu dus ook een heuse Bitcoin exchange. De exchange is momenteel goedgekeurd voor ongeveer de helft van de Amerikaanse staten.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: woensdag 28 januari 2015

Column Kees de Kort | Het optimisme spat gewoon de kamer uit

De stijging van het Amerikaanse consumentenvertrouwen is off the charge: ongelofelijk hoog, ongelofelijk veel, ongelofelijk alles. Maar dat vertaalt zich allemaal niet in meer bedrijvigheid van de industrie of in de huizenmarkt.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 28 januari 2015

3 redenen waarom Griekse schulden niet kwijtgescholden kunnen worden

Een gedeelte van de Griekse schuld moet worden kwijtgescholden. Het is een oproep die vaak in opiniebijdragen en andere schrijfsels wordt herhaald. ‘De Duitsers mogen niet vergeten dat ook zij na de oorlog van 1940 - 1945 grote delen van hun schulden kwijtgescholden zagen,’ is daarbij een vaak gebruikt argument.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 28 januari 2015

Wie niet gelooft dat een dalende koperprijs onheil voorspelt, moet deze grafiek eens bekijken

de dalende koperprijs voor het eerst de media. De daling heeft zich de voorbije dagen gestabiliseerd, maar Saxo Bank maakte een interessante grafiek op basis van gegevens van het persbureau Bloomberg. Volgen Steen Jakobsen voorspelt geen enkele andere grondstof beter de economische toekomst (blauwe lijn) dan koper (zwarte lijn). Koper loopt namelijk altijd drie maanden voor op de feiten.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 28 januari 2015

Geen enkel bedrijf boekte ooit zoveel winst in een kwartaal als Apple

Apple heeft een monsterlijk kwartaal gedraaid, met dank aan de iPhone 6. Hoe monsterlijk, wordt duidelijk als je de nettowinst vergelijkt met die van andere bedrijven in de geschiedenis.

Apple heeft een monsterlijk kwartaal gedraaid, met dank aan de iPhone 6. Hoe monsterlijk, wordt duidelijk als je de nettowinst vergelijkt met die van andere bedrijven in de geschiedenis.

De laatste drie maanden van het jaar zijn door de feestdagen traditioneel het beste kwartaal voor Apple. Maar deze keer overtrof het bedrijf zelfs de eigen verwachtingen.

De omzet nam met 17 miljard dollar toe tot 74,6 miljard dollar. Onder de streep bleef er 18,04 miljard dollar over, 38 procent meer dan een jaar eerder. De nettowinst van Apple in een periode van drie maanden is daarmee groter dan het totale bbp van landen als Georgië, Jamaica en IJsland.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs