EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
38
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 18336 tot 18340 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 21 januari 2015

Laat ECB historisch taboe varen?

Het ziet ernaar uit dat de Europese Centrale Bank morgen op haar bestuursvergadering waar het monetaire beleid wordt vastgelegd, een historisch taboe zal laten varen. Sommigen hebben het over één van de belangrijkste vergaderingen uit haar geschiedenis. De verwachting is dat de ECB voor het eerst de aankoop van staatsobligaties zal mogelijk maken. Op die manier komt er geld bij de banken die dat kunnen uitlenen om de economie in de eurozone zuurstof te geven.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 21 januari 2015

Canada verlaagt rente

De centrale bank van Canada heeft woensdag onverwacht de rente verlaagd. Daarbij werd gewezen op de sterke daling van de olieprijs, die zorgt voor een bijzonder lage inflatie en tegenvallende economische groei.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 21 januari 2015

Draghi heeft zijn zin gekregen!

Er zijn zonet details gelekt over de plannen van ECB-voorzitter Mario Draghi. In een artikel van The Wall Street Journal (WSJ) heeft de uitvoerende raad van de centrale bank een akkoord bereikt over QE, of het grotesk grote schuldenaankoopprogramma waarmee Draghi een hele tijd over bezig is geweest.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 21 januari 2015

Bloomberg: "ECB gaat voor €50 miljard per maand opkopen"

De ECB kondigt morgen mogelijk een stimuleringsprogramma van €50 miljard per maand aan, dat schrijft Bloomberg op basis van twee centraal bankiers uit de Eurozone. Het besluit zou nog niet definitief gevallen zijn. Volgens één van de twee bronnen, die niet bij naam genoemd willen worden, zou het stimuleringsprogramma met ingang van 1 maart opgestart kunnen worden.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: woensdag 21 januari 2015

Loskoppeling Zwitserse Frank startschot voor run op goud?

Volgens “goud en zilver expert” Mike Maloney zal de ontkoppeling van de Zwitserse frank van de euro geen goed doen voor zowel de Zwitsers noch voor de wereldeconomie.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs