EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 18346 tot 18350 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 27 januari 2015

Bundesbank’s Weidmann: Griekenland moet hervormen

Nu de Links-radicale partij Syriza de verkiezingen in Griekenland heeft gewonnen, is het volgens Jens Weidmann, president van de Bundesbank, noodzakelijk dat Griekenland zich houdt aan de overeenkomsten die eerder zijn gesloten. Hij hoopt daarnaast dat de nieuwe overheid geen beloftes zal maken die het niet kan inlossen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 27 januari 2015

Column Kees de Kort | Obligaties niet interessant, dus aandelen wel interessant?!

Als het ene négatief is, wil dat niet zeggen dat het andere pósitief is. Een wijsheid van BNR’s macro-econoom Kees de Kort. “Je kunt wel zeggen dat obligaties niet interessant zijn, omdat de rente heel laag is. Dat is waar, maar dat maakt niet dat aandelen dan wél interessant zijn.”

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 27 januari 2015

“Het medicijn dat Europa heeft gegeven, is giftig”

Nobelprijswinnaar Joseph Stiglitz heeft gisteravond een idee gelanceerd dat ten minste ‘opmerkelijk’ kan worden genoemd. “Het was een experiment dat was bedoeld om [de Europese lidstaten] dichter tot elkaar te brengen”, meent de econoom,”maar niets heeft Europa meer verdeeld dan de euro.”

Mocht de eurozone uiteenspatten dan is het beter om het partnerschap tussen de eurolidstaten beter te bekijken en Duitsland uit de eurozone te schoppen, meent Stiglitz. Er is een andere benadering nodig om de crisis in de eurozone te bestrijden:”Het beleid dat Europa heeft opgedrongen aan Griekenland heeft niet gewerkt. Dat zal ook voor Spanje en Italië waar blijken te zijn. (…) Het medicijn dat Europa heeft gegeven, is giftig.”

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 27 januari 2015

Drie miljoen werkende Duitsers leven in armoede

Een baan betekent in Duitsland niet altijd voldoende middelen om in het eigen levensonderhoud te voorzien. De krant Saarbrücker Zeitung meldt dat inmiddels meer dan drie miljoen Duitsers met hun salaris niet kunnen rondkomen om zich te voeden en te verwarmen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 27 januari 2015

6 redenen waarom Europa er beter aan doet om naar Griekenland te luisteren

De verkiezingsoverwinning van Syriza in Griekenland heeft heel wat economen en politieke analisten aan het denken gezet. De pragmatische tegenstellingen tussen Duitsland en de besparingsaversieve partij van premier Alexis Tsipras heeft heel wat stof doen opwaaien in socio-economische kringen.

De voorbije dagen, en zelfs weken, is er heel wat gezegd over Griekenland en wat Merkel vindt van een heronderhandeld akkoord – de term ‘Grexit’ is zoveel keren gevallen dat niemand er nog van opkijkt, en zeker de Grieken niet.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs