EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1836 tot 1840 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 21 februari 2018

PayPal CFO: ‘Er is een grote kans dat Bitcoin een populaire betaalmunt zal worden’

Chief Financial Officer, John Rainey, van PayPal ziet in de toekomst cryptomunten als Bitcoin een populair betaalmiddel worden. Maar daarvoor moet er nog het een en ander veranderen. Hij treedt hiermee zijn CEO bij die vorig jaar al positief was over Bitcoin, blockchain en cryptomunten. (Zie video’s onderaan)

In een interview met The Wall Street Journal, genaamd ‘The crypto factor’ zei Rainey dat PayPal al Bitcoin accepteert via hun Braintree platform sinds 2015. En ook dat Bitcoin in de toekomst een grote kans maakt om een geaccepteerde betaalmunt te worden wanneer de volatiliteit daalt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 21 februari 2018

Ripple voegt een 2e centrale bank toe aan zijn klantenbestand

In december was het al Ripple wat de klok sloeg op de cryptomarkt. Maar sinds de piek begin dit jaar kende Ripple een forse terugval, ondanks dat Ripple het ene na het andere contract bekendmaakt. Zo voegde het bedrijf onlangs nóg een centrale bank toe aan zijn ondertussen redelijk indrukwekkend klantenbestand.

Ripple of de XRP token is een atypische cryptomunt. In tegenstelling tot vele andere cryptomunten werkt Ripple samen met de huidige financiële structuren. Maar daarin beginnen ze wel stilaan een indrukwekkend klantenbestand op te bouwen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 21 februari 2018

Griekenland heeft nu 108 van de 110 door de Troïka opgelegde hervormingen doorgevoerd

In Griekenland lijkt de economie stilaan weer op zijn effen te komen. De nationale economie kent weer een groei en het land heeft op de internationale markt opnieuw geld opgehaald. Het land heeft bovendien nagenoeg alle maatregelen geïmplementeerd die door de internationale kredietverstrekkers waren gesteld om Griekenland financieel bij te springen.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 21 februari 2018

Prijs van Bitcoin in twee weken bijna 100% gestegen

De prijs van bitcoin daalde begin februari fors. Dit kwam ondere andere door onzekerheid rondom tether. De mainstream media wereldwijd schreeuwde moord en brand. De koers van bitcoin daalde ruim 50% en ook andere altcoins stonden flink in het rood. Volgens vrijwel alle conventionele economen stonden cryptocurrencies op het punt van imploderen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 21 februari 2018

Grootste prijsstijging koopwoningen in zestien jaar

Bestaande koopwoningen waren in januari 8,8 procent duurder vergeleken met dezelfde maand een jaar geleden.

Bestaande koopwoningen waren in januari 8,8 procent duurder vergeleken met dezelfde maand een jaar geleden.

Dit melden het Kadaster en het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) woensdag. Sinds juni 2013 zitten de prijzen van koopwoningen al in een stijgende lijn.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs