EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 18356 tot 18360 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 27 januari 2015

Syriza gaat Brussel en Frankfurt uitdagen

De verkiezingen in Griekenland zijn voorbij en met een straatlengte voorsprong is het linkse Syriza als eerste over de meet gekomen. Nog op zondagavond hamerde partijleider Alexis Tsirpas dat door de overwinning van zijn partij er een einde was gekomen aan het harteloze bezuinigingsbeleid en aan de voortdurende vernedering van het land door de Trojka.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 27 januari 2015

Dit is misschien de laatste kans om goud te kopen onder $ 1.300

De goudprijs bereikte vorige week voor de eerste keer sinds augustus 2014 opnieuw het niveau van $ 1.300. De rally was zo sterk dat de goudprijs technisch overkocht was waardoor we deze week een technische correctie mogen verwachten. Dit is dus misschien uw laatste kans om goud te kopen onder $ 1.300.

De 14-daagse relative strength index (RSI) bereikte vorige week het niveau van 76 waarin een getal boven de 70 aanzien wordt als een overkochte situatie. Door de kleine daling van de laatste dagen is de RSI gedaald tot een aanvaardbaar niveau. Dit wijst mogelijk op een consolidatie of lichte daling op korte termijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 27 januari 2015

DNB kocht 10 ton Goud in 2014

Goudreserves Nederland voor het eerst gegroeid sinds 1998 27 januari 2015 in Goud

Goudreserves Nederland voor het eerst gegroeid sinds 1998 27 januari 2015 in Goud

Goudreserves Nederland zijn in december van 2014 gegroeid. Eind november bleek De Nederlandse Bank ruim 122 ton goud te hebben terug gehaald uit New York.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: dinsdag 27 januari 2015

Bewegelijke euro dankzij Griekse verkiezingsuitslag

De euro is de laatste beursweek van januari enorm volatiel begonnen. Zo dook de munt tot onder het diepste punt in de afgelopen 11 jaar. Dit gebeurde nadat Griekse stemmers de Syriza-partij aan de overwinning hielpen. De partij zegt van plan te zijn de voorwaarden die horen bij het reddingspakket voor Griekenland opnieuw te willen bespreken. Aziatische aandelen daalden, samen met ruwe olie en industriële metalen. Europese beurzen sloten de eerste handelsdag na de uitslagen af met winst. De euro wist later op de dag weer te herstellen tot de 1,13 dollar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 27 januari 2015

Willem Middelkoop over manipulatie en bedrog

Paul Buitink sprak met Willem Middelkoop over onder andere patronen van bedrog, de situatie in Oekraïne, de laatste ontwikkelingen op de goudmarkt en de verandering van de machtsverhouding in de wereld.

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs