EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
62
kliks
21
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 18356 tot 18360
Geplaatst op: donderdag 18 december 2014

Zwitserland treft nieuwe maatregelen tegen dure frank

De Zwitserse centrale bank (SNB) heeft donderdag nieuwe maatregelen genomen om een al te sterke stijging van de Zwitserse frank te voorkomen.

De Zwitserse centrale bank (SNB) heeft donderdag nieuwe maatregelen genomen om een al te sterke stijging van de Zwitserse frank te voorkomen.

De bank liet daarbij weten nog altijd vast te houden aan een wisselkoers van minstens 1,20 frank per euro.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 18 december 2014

LIVE: Poetin houdt jaarlijkse persconferentie

Poetin houdt vandaag zijn jaarlijkse persconferentie, waarin hij de stand van zaken in Rusland bespreekt. Bijzonder aan deze persconferentie is dat Poetin er enkele uren voor uittrekt en bereid is alle vragen van de pers te beantwoorden. Er zijn dus geen onderwerpen waar de internationale pers geen vragen over mag stellen! Volg het live op Marketupdate!

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: donderdag 18 december 2014

Market Update (18 december 2014)

Marketupdate brengt met ingang van deze week iedere ochtend van maandag tot en met vrijdag een nieuwsupdate met de laatste interessante nieuwsfeiten. Deze ‘Market Update’ plaatsen we iedere werkdag rond 10:00 op de site. Heeft u nieuwstips? Stuur ze door naar [email protected]!

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: donderdag 18 december 2014

From Cuba with Love... Ook de 'Muur van Havana' is gesloopt

Amerika en Cuba gaan voor het eerst in 50 jaar opnieuw diplomatische betrekkingen aanknopen. De Amerikaanse president Barack Obama maakte woensdag bekend dat hij daaromtrent een akkoord had gesloten met zijn ambtsgenoot Raul Castro. De Verenigde Staten zijn van plan de economische sancties tegen het communistische die al decennialang standhouden te versoepelen door reizen toe te laten en ook de handel tussen beide landen aan te moedigen. Tevens wordt Cuba wordt van de lijst van landen geschrapt die terrorisme sponsoren.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 18 december 2014

De roebel heeft uiteindelijk een enorme potentie

Zowel de roebel als de olieprijs kenden de afgelopen tijd een bizarre vrije val. De Russische centrale bank reageerde hierop met het verhogen van de rente naar maar liefst 17%. Er kan van gezegd worden dat het een idiote beslissing is of een noodrem. Maar zo’n gigantische renteverhoging om een munt te versterken is in een penibele situatie zoals deze een stuk beter dan het verkwisten van de buitenlandse reserves.

Wanneer men bedenkt dat Rusland over een behoorlijke hoeveelheid dollars beschikt en zij in de toekomst misschien wel van plan is om zijn olie puur en alleen in roebels te verkopen zeker. Het monetaire beleid van Rusland is de afgelopen jaren erg conservatief geweest. Het kan best worden aangenomen dat de roebel ondergewaardeerd is, al zou een verdere daling niet per se een vreemde zaak zijn.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs