Nieuws / Artikelen met het woord

57647 artikelen gevonden. Artikel 18361 tot 18365
Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: donderdag 13 november 2014

Bitcoinspot.nl te gast bij de week van Bitcoin

Vanavond, 13 november, zullen Hans en Roland van Bitcoinspot.nl te gast zijn bij de week van Bitcoin om meer te vertellen over de nieuwe samenwerking en meer. Ook van de partij zijn Tuur demeester en Joachim de Koning van Internet of coins. vanaf 21:00 te volgen op google hangouts!

Bron: BNR.nl
Geplaatst: donderdag 13 november 2014

Column Kees de Kort | Megaplus of heel matig?

Er is weer een rijtje cijfers uit China bekend geworden. BNR’s macro-econoom Kees de Kort zet grote vraagtekens bij het waarheidsgehalte ervan.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 13 november 2014

De VS hebben geen andere keuze ...

Het gebruik van de Amerikaanse dollar als handels- en reservemunt raakt in verval, volgens Project Syndicate: in 2001 was ongeveer 70% van de spaarpot van de centrale banken uitgedrukt in de munt van de VS. In 2010 is dat percentage gedaald naar minder dan 60%.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 13 november 2014

Amerikaanse rentevoeten kunnen nog halveren

Het is nu wel duidelijk dat de kansen op een renteverhoging op korte of middellange termijn zo goed als onbestaande zijn. De Amerikaanse centrale bank heeft wel een verhoging van de basisrente in het vooruitzicht gesteld, maar de evolutie van de lange rente in de U.S. vertelt een heel ander verhaal.

Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: donderdag 13 november 2014

Insiders kochten aandelen Barrick Gold

Aandelen Barrick Gold, het grootste goudmijnbedrijf ter wereld, zijn naar een twintig jaars dieptepunt gezakt. De daling van de goudprijs de afgelopen 3 jaar heeft de goudmijnaandelen geen goed gedaan. De aandelen van Barrick Gold noteerden in 2011 rond de $55 per aandeel. Sindsdien is de prijs van het aandeel met net geen 80% gedaald. Momenteel noteren aandelen Barrick Gold $11,60.