Nieuws / Artikelen met het woord

57264 artikelen gevonden. Artikel 18381 tot 18385
Bron: z24.nl
Geplaatst: donderdag 23 oktober 2014

Mark Zuckerberg spreekt Chinees, maar wel als een Amerikaan

De oprichter van Mark Zuckerberg, was woensdag te gast bij de Tsinghua-universiteit in het Chinese Beijing. Bijna een half uur lang beantwoordde hij vragen in ogenschijnlijk vloeiend Chinees.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: donderdag 23 oktober 2014

Vraag naar zilver zal de komende jaren verder toenemen

Volgens Jeffrey Christian van de CPM Group zullen beleggers de komende jaren waarschijnlijk nog meer zilver kopen. Hij verwacht dat er in de komende tien jaar een miljard troy ounce zilver gekocht zal worden door beleggers. Zelfs de daling van de zilverprijs heeft maar weinig impact gehad op de vraag naar het grijze edelmetaal.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: donderdag 23 oktober 2014

Column Kees de Kort | Chinese cijfers zijn niet te rijmen

Op geheel eigen wijze gaat BNR’s economiecommentator Kees de Kort vandaag in op de Chinese en de Europese inkoopmanagerscijfers. "Er zit geen verbetering in, en toch blijven we allemaal maar geloven wat de Chinezen ons vertellen."

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 23 oktober 2014

Staatsschuld eurolanden groeit voort

De staatsschuld van de eurolanden is in het tweede kwartaal gestegen naar gemiddeld 92,7 procent van het bruto binnenlands product (bbp). Dat meldde het Europees statistiekbureau Eurostat vandaag.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 23 oktober 2014

Koop koper!

Op de Londense beurs is er een metaal die het bijzonder goed doet – en we praten hier niet over goud. Volgens een bericht van Bloomberg blijkt dat koper een hoge vlucht heeft genomen:”De grootste verbruiker van industriële metalen heeft een positief effect op de vraag ervan.”

Dat kan moeilijk anders: het Aziatisch land is goed voor 45% van de kopermarkt. Markit meldt bovendien dat de industrie op zich meer nood heeft aan het metaal: volgens de laatste peiling staat de PMI-index op 50,4, of een verhoging van 0,2.