EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 18416 tot 18420 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 22 januari 2015

IMF blij met ECB

De Europese Centrale Bank (ECB) heeft donderdag een goed besluit genomen met de uitbreiding van zijn steunmaatregelen voor de Europese economie. Dat stelde de topvrouw van het Internationaal Monetair Fonds (IMF), Christine Lagarde, in een reactie.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 22 januari 2015

Draghi's droom wordt werkelijkheid; de euro valt als een mes

De euro noteert onder de 1,15 dollar en op zijn laagste stand in 11 jaar nadat de Europese Centrale Bank donderdag bekend maakte maandelijks 60 miljard euro aan staatsobligaties te zullen aankopen en dat tot eind 2016. Dat geld komt onvermijdelijk bij banken terecht.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 22 januari 2015

Effect steun ECB moeilijk in te schatten

Marktpartijen op de Europese beurzen hadden donderdag, getuige het grillige koersverloop, grote moeite om het effect van de extra steun van de ECB in te schatten. Onder meer economen en analisten stelden dat de omvang, ruim 1100 miljard euro, groter is dan verwacht. Ook concludeerden zij dat het nu aan overheden is om werk te maken van hervormingen.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 22 januari 2015

Gaat, na Zwitserland ook Denemarken koppeling met euro verbreken?

Is het na Zwitserland de beurt aan Denemarken om de banden met de eurozone te verbreken?

Is het na Zwitserland de beurt aan Denemarken om de banden met de eurozone te verbreken?

Nu duiken er geruchten op dat er een ander land is die de koppeling met de euro ongedaan wil maken. Dat meldt GMtechnicals. Investeerders, beleggers en zelfs overheden worden steeds nerveuzer bij de gedachte dat de economie binnen de eurozone zich nooit meer gaat kunnen herstellen.

Lees verder op freedombytes.info
Geplaatst op: donderdag 22 januari 2015

Goudprijs in euro dit jaar al 15 % hoger

De goudprijs kent een fantastische start dit jaar en vooral in euro’s … tot nader order nog steeds de munt waarmee wij betalen. De goudprijs steeg dit jaar al sterk in dollar termen en de euro verloor fors waarde ten opzichte van die dollar. Dit resulteert dan uiteindelijk in een forse stijging van de goudprijs in euro.

We zagen het al in Venezuela, Japan, Rusland, Iran … als de munt fors in waarde begint te dalen, is goud het enige dat zijn koopkracht kan bewaren. Wie zijn euro’s op zijn bankrekening graag steeds minder waard wil zien worden, mag dat uiteraard doen. We houden niemand tegen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs