EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
40
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 18416 tot 18420
Geplaatst op: maandag 15 december 2014

Russische roebel in vrije val

Aan de vrije val van de roebel lijkt voorlopig geen einde te komen. Vandaag zakte de Russische munt verder, ondanks een voorzichtig herstel van de olieprijs.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 15 december 2014

Londen moet als onafhankelijke stadsstaat naar de Europese Unie

Londen, één van de meest levendige metropolen van de wereld, moet overwegen om zich af te scheuren van het kleingeestige Engeland. Dat werpt Philip Stephens, columnist van de Britse zakenkrant Financial Times, op. Als onafhankelijke stadsstaat kan Londen zich volgens hem immers vrijmaken van een aantal lasten die nu nog op de metropool drukken.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 15 december 2014

Dundee: ‘China wants yuan and gold to be included in SDR’

According to Dr. Martin Murenbeeld, economist at Canadian Dundee Capital Markets, China wants the yuan and gold to be included in the SDR. In his weekly Gold Monitor, published in December 12, he wrote;

According to Dr. Martin Murenbeeld, economist at Canadian Dundee Capital Markets, China wants the yuan and gold to be included in the SDR. In his weekly Gold Monitor, published in December 12, he wrote;

‘.. we fully expect China will demand that both the yuan and gold be included in the SDR-basket when the IMF reviews the composition of the SDR in late 2015′. 

He points to a rather well researched article published by Bloomberg just a day before. Although no real mention of gold can be found in this article, it does contain some interesting information pointing towards the preparations to include the Chinese currency into the SDR-basket;

Lees verder op The BIG RESET
Geplaatst op: maandag 15 december 2014

Amerikaanse schalie sector op knappen

We lezen overal nog mooie verhalen over de schalie gas en olie sector in Amerika. Toch staat die sector onder een enorme druk. En dat is geen woordspeling.

Lees verder op beurz.com
Geplaatst op: maandag 15 december 2014

Dollar kan sterker en sterker worden in 2015

De rentepolitiek van de centrale banken zal ook in 2015 van doorslaggevend belang zijn op de financiële markten. Die rentepolitiek zal de beurskoersen helpen bepalen, maar ook de forexmarkten. Het scenario ziet er voorlopig uit als volgt: de Amerikaanse centrale bank zal waarschijnlijk haar basisrente verhogen, de Europese en de Japanse centrale bank zullen er alles aan doen om de rente zo laag mogelijk te houden.

De renteverhoging door de FED zal voor volatiliteit zorgen en zal wereldwijd wegen op de waarderingen van aandelen met de groeilanden als meest gevoelige regio, zo stelt het team analisten van Petercam. De beperkte economische groei in de Eurozone (1 à 1,50%) zal al een degelijke winstgroei opleveren. Samen met de maatregelen van de ECB, het wegebben van het overdreven pessimisme en een stevig dividendrendement moet dat een mooi resultaat opleveren voor de Europese aandelenmarkten.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs