Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 18421 tot 18425
Bron: HollandGold.nl
Geplaatst: woensdag 22 oktober 2014

India haalde dit jaar 300 ton goud uit Zwitserland

India heeft in de maand september 58,5 ton goud uit Zwitserland geïmporteerd, waarmee het totaal over de eerste negen maanden van dit jaar op 305 ton goud uitkomt. Daarmee is India ... ...

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: woensdag 22 oktober 2014

Gratis bitcoin & altcoin-sites van de maand waar je een gokje kunt wagen

Voor deze maand belichten we weer diverse sites waar je een gokje kan wagen of gratis bitcoins kan verdienen. Dit keer met Moonbitcoin als gratis bitoinsite, RenaFaucet als plek waar je gratis litecoins kunt krijgen en Seals with Clubs waar je kunt pokeren. Hieronder kun je lezen wat deze sites te bieden hebben. Hiernaast hebben we uiteraard nog ons overzicht van gratis bitcoin/altcoin sites en voor de liefhebbers hebben we een overzicht met sites waar je kan gokken met crypto.

Bron: The BIG RESET
Geplaatst: woensdag 22 oktober 2014

Willem Middelkoop's Big Reset on steroids

Huge interest for The Big Reset, sold to China, Germany and Poland

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 22 oktober 2014

Chinese economie groeit niet zoals het hoort

De laatste economische crisis heeft niet alleen in Europa en de Verenigde Staten (VS) slachtoffers gemaakt. Nu blijkt ook dat China aan dat lijstje kan worden toegevoegd. Dalende vastgoedprijzen, een niet zo sterke binnenlandse vraag en een lagere productie zijn de grote schuldigen, volgens Irish Times.

Het gevolg is dat de Chinese economie de traagste groei kent sinds het hoogtepunt van de financiële crisis. In het derde kwartaal is het BBP gegroeid met 7,3%, of een daling van 0,2% tegenover het kwartaal ervoor. Sinds 2009 is dat het laagste percentage dat in die periode is gerapporteerd.

Sheng Laiyun van het Chinese Nationaal Bureau voor de Statistiek (NBS) beweert dat complexe factoren aan de bron zitten van het probleem. Bovendien is een tragere groei een van de normatieve kenmerken van de nieuwe economie:”We kunnen stellen [dat China] een consequente ontwikkeling heeft gekend in de laatste drie kwartalen, ondanks een complex klimaat in het binnen- en buitenland.”

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 22 oktober 2014

Hoe snel kan het Ebola virus muteren?

De hele wereld houdt nog steeds de adem in wat de verspreiding van het Ebola virus betreft. Voorlopig blijft de westerse wereld gespaard, maar het gevaar op besmetting blijft latent aanwezig. Het lijkt namelijk slechts een kwestie van tijd te zijn alvorens iemand het virus vanuit West-Afrika meebrengt naar hier.

Richard Preston, auteur van de “The Hot Zone”, schreef in de jaren 90 een non-fictie boek over de eerste uitbraak van de ziekte. Preston is van één ding vrij zeker en dat is dat het Ebola virus niet via de lucht zal kunnen overgedragen worden. Daarover moeten we alleszins niet panikeren. Maar toch is Preston er niet gerust in.

Eén van de wetenschappers vergeleek het Ebola virus met het gedrag van zebra’s. Die dieren kunnen met de beste wil van de wereld niet leren vliegen, maar ze kunnen in de loop van hun leven wel harder leren lopen. Hetzelfde kan gebeuren met het Ebola virus en dat is op zijn zachtst gezegd verontrustend te noemen.