EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
61
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 18426 tot 18430
Geplaatst op: maandag 15 december 2014

Achterstallig krediet bedraagt gemiddeld 8.800 euro

Eind november hadden 350.645 Belgische consumenten problemen om hun kredieten tijdig terug te betalen. Dat betekende een stijging met 2,6 procent tegenover dezelfde maand vorig jaar. Dat blijkt uit cijfers van de Centrale voor Kredieten aan Particulieren van de Nationale Bank van België (NBB).

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 15 december 2014

Market Update (15 december 2014)

Marketupdate brengt met ingang van vandaag iedere ochtend van maandag tot en met vrijdag een nieuwsupdate met de laatste interessante nieuwsfeiten in een overzicht. Zo blijft u iedere dag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: maandag 15 december 2014

OPEC vergadert opnieuw medio 2015

Op de oliemarkt lijkt de rust te zijn teruggekeerd, hoewel van een krachtig herstel van de olieprijs nog geen sprake is. Voor een vat ruwe olie moet nog steeds ongeveer 65 dollar betaald worden en dat is heel wat minder dan bij het begin van dit jaar. Hoe lang de olieprijs zo laag zal blijven, is uiteraard een vraagteken. Verschillende factoren spelen daarbij een rol.

De prijs van olie ligt voorlopig in de handen van de markt, zo stelt Marc Eeckhout van BNP Paribas. Het spel van vraag en aanbod speelt natuurlijk volop. Sinds de weigering van de OPEC, lees Saoedi-Arabië, om een productieverlaging door te voeren, is de olieprijs nog verder de dieperik ingedoken sinds zijn neergang midden juni.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 15 december 2014

De moeder aller bankruns is gestart

De run op goud door nationale overheden is begonnen. België is van plan om zijn goud te laten repatriëren meldde de

De run op goud door nationale overheden is begonnen. België is van plan om zijn goud te laten repatriëren meldde de

Nationale Bank van België vorige week. Het terug naar huis halen van eigen goud dat gestockeerd is bij centrale banken in het buitenland is aan het escaleren. Verschillende landen gingen België al voor en er gaan stemmen op in andere landen om hetzelfde te doen.

Duitsland is al enkele jaren bezig zijn goud terug te halen vanuit de Federal Reserve Bank of New York of de nationale bank van Amerika.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 14 december 2014

Goud en zilver report (Week 50)

De goudkoers steeg de afgelopen week van €970,66 naar €981,41 per troy ounce (+1,1%), terwijl de zilverkoers in dezelfde periode van €426,44 naar €439,43 per kilo wist te klimmen (+3,05%). Beleggers vluchtten de afgelopen week in edelmetalen door toenemende onzekerheid over de wereldeconomie. Opvallend nieuws uit de goudmarkt: Ook in Oostenrijk roept men op de goudvoorraad terug te halen!

Lees verder op Marketupdate.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs