EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 18451 tot 18455 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 18 januari 2015

Zwitserse economie kan schok aan

"Ik ben er van overtuigd dat de economie de beslissing aankan", zegt Widmer-Schlumpf zondag in Schweiz Am Sonntag. Volgens de minister zijn bedrijven nu beter in staat de schok te verwerken dan in 2011, toen de Zwitserse centrale bank de maximale waarde van 1,20 frank per euro instelde.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 18 januari 2015

Brokers lijden zwaar onder ingreep Zwitserse bank

Nadat donderdag de Zwitserse centrale bank besloot om de koppeling van de frank met de euro los te laten, steeg de frank dezelfde dag nog van 0,83 euro naar bijna 1 euro. Kort na de ingreep van de Zwitserse centrale bank, meldden zich al de eerste handelsplatforms die fors geld verloren dankzij het besluit. Ook hebben de eerste ingrepen om handelsplatformen te redden van een ondergang al plaatsgevonden. Daarnaast kampen ook banken en particuliere beleggers met honderden miljoenen aan verliezen dankzij de onverwachte ingreep.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 18 januari 2015

Huizenprijzen China verder onder druk

De Chinese huizenmarkt is in december verder onder druk komen te staan. Dat bleek zondag uit gegevens van het Chinese statistiekbureau. In de grote steden van het land daalde de gemiddelde prijs van een nieuwbouwhuis met 4,3 procent op jaarbasis.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zondag 18 januari 2015

Griekse 'bank run' is begonnen en ook belastingen worden niet meer betaald

De meeste Grieken stellen de betalingen van hun belastingen uit tot ze duidelijkheid hebben over de toekomst van hun land na de verkiezingen van 25 januari. Volgens de krant Kathimerini heeft de Griekse staatskist op dit moment 80% minder belastingen kunnen innen in vergelijking met een jaar geleden. In de maand januari zou de Griekse schatbewaarder zo’n 4,5 miljard euro moeten incasseren, maar daar is volgens ambtenaren van de belastingsdienst weinig van te merken. De inkomsten zouden 70 à 80% achter op schema liggen.

Lees verder op express.be
Geplaatst op: zondag 18 januari 2015

Hoe de Zwitserse frank zo plots kon stijgen en waarom dat een ramp is voor Polen

Zwitserland heeft een imago, zeker op het gebied van financiën, van grote stabiliteit, maar dat beeld is de voorbije dagen gevoelig ondermijnd door de grote koersstijging van de Zwitserse frank. Hoe kon een land met een stabiele economie zo’n plotse schok registreren? En waarom zijn die evoluties een nachtmerrie voor heel wat Poolse en andere huizenbezitters?

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs