Nieuws / Artikelen met het woord

57280 artikelen gevonden. Artikel 18481 tot 18485
Bron: blog.nl
Geplaatst: zondag 19 oktober 2014

Steeds meer betalingsachterstanden op hypotheken

Door Juul op 18 oktober 2014 om 05:37, in de categorie Huizenmarkt , Huizenprijzen en Hypotheek .

Het BKR meldt dat er in één jaar tijd bijna 17.000 huizenbezitters met betalingsachterstanden bij zijn gekomen. In totaal zijn er nu 108.754 gezinnen met betalingsachterstanden op de hypotheek .

Bron: Cassandraclub
Geplaatst: zondag 19 oktober 2014

Manipulatie: nieuwe rekenmethode verhoogt het GDP

Het CBS meldde dat het bureau het Bruto Binnenlands Produkt (BBP) op een andere, betere manier gaat uitrekenen. Door deze berekening valt het Nederlandse BBP 3% hoger uit, we rekenen onszelf rijk. Eerder dit jaar werd de berekening van het BBP ook al aangepast. Na al deze correcties blijkt het BBP over 2010 maar liefst 7,6% hoger te zijn dan we tot nu toe dachten.

Bron: z24.nl
Geplaatst: zaterdag 18 oktober 2014

Mega-order voor Nederlands #Boskalis -> uitbreiding Suezkanaal

Boskalis, Van Oord, NMDC en Jan de Nul heeft de opdracht gekregen om het Suezkanaal uit te breiden. Dat werd zaterdag bekendgemaakt. De order heeft een waarde van 1,5 miljard dollar (bijna 1,2 miljard euro), gelijk verdeeld over de leden van het consortium. Voor het beursgenoteerde Boskalis heeft de deal een waarde van 375 miljoen dollar.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 18 oktober 2014

Britten demonstreren voor meer salaris

Tienduizenden Britse ambtenaren hebben zaterdag in drie steden gedemonstreerd voor meer salaris.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: zaterdag 18 oktober 2014

Nieuw geopend Bitcoin Café in Praag accepteert alleen Bitcoins

Praag lijkt de wereldprimeur te hebben met een café waar je enkel kan afrekenen met Bitcoins. Het cafe hoort bij Hackerspace Paralelní Polis, een non-profit organisatie gericht op het onderwijzen van mensen op het gebeid van cryptoanarchie en bitcoin. Het accepteren van bitcoin lijkt daarom meer een ideologische dan zakelijke stap. Om precies te zijn accepteert het cafe niet alleen Bitcoins want het heeft de mogelijkheid voor bezoekers om hun euro's om te zetten naar bitcoins.