EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
29
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 18481 tot 18485
Geplaatst op: zaterdag 13 december 2014

Fitch verlaagt kredietstatus Frankrijk

Kredietbeoordelaar Fitch heeft vrijdag zijn kredietoordeel over Frankrijk een stap verlaagd, van AA+ naar AA.

Het lagere rapportcijfer betekent dat de firma er iets minder zeker van is dat Frankrijk op de lange termijn aan al zijn betalingsverplichtingen kan blijven voldoen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 13 december 2014

Rendement zilvermijnen -15% in 2014

Rendement Zilvermijnen negatief in 2014 12 december 2014 in Zilvermijnen

Rendement Zilvermijnen negatief in 2014 12 december 2014 in Zilvermijnen

Rendement Zilvermijnen is dit jaar negatief. De zilvermijnen, wij doelen dan op de primaire zilvermijnen, boekten begin juni van dit jaar een gemiddelde koerswinst van 35%. De zilverprijs noteerde toen rond de $20,90 per troy ounce. Inmiddels is de zilverprijs gedaald naar $17,05 per troy ounce. Een daling in de zilverprijs van zo’n 18%.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: zaterdag 13 december 2014

US Mint verkoopt record aantal zilveren munten

US Mint verkoopt record aantal zilveren munten december 12th, 2014 by Reinoud Bogert De US Mint heeft dit jaar een nieuw record neergezet in de verkoop van zilveren American Eagles. Het vorige record dateert uit 2013. Over het gehele jaar verkocht de US Mint 42.675.000 zilveren American Eagles. Dit jaar is nog niet voorbij maar inmiddels is het record van 2013 verbroken. Met nog 3 weken te gaan in 2014 staat de teller op 43.051.000 ounces. De afgelopen jaren stopte de US Mint de verkoop rond medio december dus er zal naar verwachting niet veel meer bij komen.

Lees verder op goudvergelijken.nl
Geplaatst op: zaterdag 13 december 2014

De week van Bitcoin #56

In deze speciale 56e Engelse episode praten we met Otto de Voogd die gevlucht is uit Estland en nu weer in Nederland woont. Ook praten we met Robert-Reinder Nederhoed van Bitmymoney over zijn nieuwe wallet. In deze speciale 56e Engelse episode praten we met Otto de Voogd die gevlucht is uit Estland en nu weer in Nederland woont. De Estlandse overheid dreigt met een geldboete en celstraf omdat Otto wat bitcoinhandel heeft gedaan. We gaan met hem uitgebreid in op zijn situatie. Hij is in beroep gegaan en je kunt hem hier financieel ondersteunen. Ook praten we met Robert-Reinder Nederhoed van Bitmymoney over zijn nieuwe wallet. Gepost door Paul Buitink

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: zaterdag 13 december 2014

Belgi√ę is √©√©n van de kneusjes van de Eurozone

Angela Merkel heeft zich onlangs boos gemaakt op de Fransen en de Italianen. Die blijven maar op de rem staan wat het doorvoeren van ingrijpende hervormingen betreft, hervormingen die nochtans nodig zijn om de economie opnieuw op snelheid te krijgen. De economische evolutie dit jaar spreekt in dat verband boekdelen.

In de Eurozone zagen we economisch een weinig hoopgevende beweging. Het jaar ging betrekkelijk goed van start, zo merkten de analisten van KBC op. In mei trokken tal van zakenbankiers hun groeiverwachtingen zelfs nog op. Maar vanaf dan ging het alleen maar bergaf. De Oekra√Įnecrisis woog op het gemoed, eerst van de bedrijven en vervolgens van de consumenten.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs