EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 18486 tot 18490 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 22 januari 2015

Olie bezorgt centrale banken kopzorgen

De ene centrale bank ziet de lage olieprijs als aanleiding om het beleid te verruimen, terwijl anderen het zien als een reden om het beleid te verkrappen. De daling van de inflatie verleidt de Fed waarschijnlijk tot uitstel van een rentestap, dat zegt althans Jeremy Lawson, hoofdeconoom bij Standard Life Investment in zijn wekelijkse nieuwsbrief.

Lees verder op Beursplein6.nl
Geplaatst op: donderdag 22 januari 2015

Oekraïne vraagt opnieuw steun aan IMF

De regering in Kiev wil een langjarige overeenkomst sluiten met het IMF. Die zou volgens Lagarde kunnen worden gebruikt om de economie te stabiliseren en om op langere termijn de noodzakelijke economische hervormingen te ondersteunen. Het IMF en de regering gaan nu onderhandelen over de voorwaarden voor de nieuwe leningen.

Lees verder op parool.nl
Geplaatst op: donderdag 22 januari 2015

Veilingsite eBay schrapt 2.400 banen

De Amerikaanse veilingsite eBay gaat 2.400 banen schrappen als onderdeel van een grote reorganisatie. Het personeelsbestand zal hiermee met circa 7 procent inkrimpen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 22 januari 2015

Dit zijn de 10 economieën die de voorbije 10 jaar slechtst presteerden... 6 daarvan liggen in Europa

De Royal Bank of Scotland (RBS) heeft ter gelegenheid van het World Economic Forum in Davos een grafiek vrijgegeven waarop de 10 slechtst presterende economiën van het voorbij decennia worden weergegeven. 6 daarvan liggen in Europa. Critici vragen zich af wat het belang is van economieën als San Marino (hoewel een soevereine staat, is het sterk afhankelijk van Italië) en Micronesië, maar dat Denmarken, Kroatië - het meest recente lid van de EU- en de eurozonelanden Italië, Griekenland en Portugal deze top 10 bevolken stemt toch tot nadenken.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 22 januari 2015

‘American Express schrapt duizenden banen’

American Express schrapt dit jaar duizenden banen. Dat meldde persbureau Bloomberg woensdag op basis van een ingewijde rond de Amerikaanse creditcardmaatschappij.

Het banenverlies zou onderdeel zijn van een omvangrijke reorganisatie van het grootste creditcardbedrijf van de VS. Die nam in het afgelopen kwartaal al een last van 313 miljoen dollar (270 miljoen euro), in verband met efficiencyverbeteringen. De bron ging verder niet op het banenverlies in.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs