EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 186 tot 190 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 31 augustus 2018

Economische situatie binnen de Eurozone in kaart gebracht

De Europese centrale bank handhaaft nog steeds een redelijk soepel monetaire beleid. De ECB is weliswaar bezig met het afbouwen van haar opkoopprogramma, maar op een snelle renteverhoging hoeven we niet te rekenen. Is deze milde houding van de ECB terecht?

De groei van het bruto binnenlands product van de Eurozone valt tegen. Zo kwam de groei in het tweede kwartaal uit op 0,3%. De economen hadden echter gerekend op een groei van het BBP met 0,4% (grafiek: The Daily Shot).

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 31 augustus 2018

Argentinië: wie geld leent moet daar nu 60% rente op betalen

De Argentijnse crisis bereikt donderdag een nieuw hoogtepunt, nadat duidelijk wordt dat het land versneld geld zal moeten krijgen van het IMF. Investeerders beginnen steeds meer te twijfelen aan de terugbetaalcapaciteit van de derde economie van Zuid-Amerika.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 31 augustus 2018

Hoe deze zakenman op één rampzalige avond 1 miljard dollar verloor

Vandaag kan je jezelf met één tweet in de nesten werken, vraag dat maar aan Elon Musk. Maar ook voor de komst van het internet kon een slechte grap het einde van een zakenimperium betekenen, daar is Gerald Ratner het levende bewijs van. Eén vreselijk ongelukkige speech kostte hem een miljard dollar. Het ‘Ratner-effect’ was geboren.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 31 augustus 2018

Duitse experts: "Immigratie niet nodig om krapte op arbeidsmarkt op te vullen"

De Duitse economie draait op een hoog niveau, maar volgens sommigen dreigen vele bedrijven snel met een tekort aan arbeidskrachten te zullen worden geconfronteerd. Daarom wordt vanuit verschillende hoeken gevraagd om meer werknemers uit het buitenland te kunnen aantrekken, maar die strategie wordt door een aantal economen afgewezen. Dat zegt Nikolaus Doll, redacteur economie bij de Duitse krant Die Welt.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 31 augustus 2018

Trump lijkt toon niet te matigen in handelsconflict met China

De Amerikaanse president Donald Trump lijkt niet van plan om zijn toon te matigen in de handelsstrijd met China. Hij dreigde eerder al voor nog eens 200 miljard dollar aan heffingen op Chinese producten op te leggen.

Volgens ingewijden zou die maatregel al volgende week in werking kunnen treden als de deadline verloopt van een inspraaktermijn.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs