Nieuws / Artikelen met het woord

58166 artikelen gevonden. Artikel 186 tot 190
Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 6 februari 2018

Werd je miljonair op de bitcoinpiek? Dan ben je dat nu helemaal niet meer

Bitcoininvesteerders zien de koersval met lede ogen aan. Door de extreem volatiele markt ben je op het ene moment rijk en ben je op het andere terug naar af. Investeerde je een jaar geleden in bitcoin? Dan heb je nog altijd winst, maar in enkele weken tijd ben je wel een pak armer geworden. En wie bitcoinmiljonair werd op de piek van 17.000 euro, zag zijn kapitaal in minder dan twee maanden met bijna 700.000 euro krimpen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 6 februari 2018

Koers bitcoin blijft onder druk

De bitcoin blijft sterk onder druk staan. Vandaag ging de koers van de cryptomunt op sommige beurzen al even onder de 6.000 dollar, om snel daarna weer wat te herstellen tot weer ruim boven de 7.000 dollar. Door zorgen over de komst van strengere regels en waarschuwingen van allerlei financiële toezichthouders is de prijs in een neerwaartse spiraal beland.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 6 februari 2018

Ook Europese beurzen openen met fors verlies na 'flash crash' op Amerikaanse markten, beurs van Tokio tuimelt na

De Europese beurzen zijn vanochtend met grote verliezen geopend, nadat eerder op de dag ook de aandelenbeurs in Japan hard onderuit ging bij de opening. De Bel20 ging 3,7 procent in het rood. De aandelenmarkten gaan daarmee de zware koersverliezen van gisteren op Wall Street achterna. Daar verloor sterindex Dow Jones gisteren bijna 1.600 punten op één dag, een ongeziene daling, om 4,6 procent lager te eindigen. De grootste puntendaling op één dag sinds de financiële crisis van 2008.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 6 februari 2018

Ook grondstofprijzen stevig onderuit

In navolging van de aandelenkoersen gaan ook de prijzen van grondstoffen stevig onderuit. Onder meer de prijzen voor olie, metalen en ertsen stonden onder druk doordat beleggers hun risico's verkleinden door de blootstelling aan grondstofposities te verminderen.

Bron: Slimbeleggen.com
Geplaatst: dinsdag 6 februari 2018

Volgens deze trader kan Bitcoin snel 80% stijgen, maar hij gelooft nog meer in 5 andere cryptomunten

Bill Baruch van Blue Line Futures is al langere tijd actief op de cryptomarkt. Het is dan ook niet de eerste keer dat hij Bitcoin 50% of meer ziet dalen om daarna weer snel en sterk te stijgen. Hij verwacht een stijging van 80%. Maar hij heeft 5 andere cryptomunten onder zijn favorieten die nog meer kunnen stijgen.