EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
40
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1851 tot 1855
Geplaatst op: dinsdag 1 augustus 2017

Rusland: militaire vliegtuigen krijgen ‘moordlasers’

Rusland werkt aan een nieuwe generatie gevechtsvliegtuigen die over lasers beschikken die aanvalsapparatuur van vijandige vliegtuigen kunnen uitschakelen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 1 augustus 2017

Is de rek uit de groei?

Ondanks dat macro-econoom Kees de Kort verrassend positief is over de groeicijfers van Amerika en Europa, zijn de vooruitzichten volgens hem niet zonovergoten. Het zou wel eens zo kunnen zijn, dat we met de huidige groei de top wel zo'n beetje hebben bereikt.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 1 augustus 2017

Amerika raakt steeds meer geïsoleerd: ook Canadezen willen relaties met Moskou normaliseren

Vorige week werden in de Amerikaanse Kamer en Senaat met een overweldigende meerderheid de sancties tegen Rusland verlengd en uitgebreid. Bovendien ziet het er naar uit dat Trump de wet gewoon zal ondertekenen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 1 augustus 2017

'Japanse grootbank vertrekt na Brexit van Londen naar Amsterdam'

De Japanse grote bank Mitsubishi UFJ Financial Group (MUFG) heeft Amsterdam gekozen als zijn nieuwe uitvalsbasis voor effectenhandel in de Europese Unie na de Brexit.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 1 augustus 2017

VS versus Noord-Korea: het wordt almaar grimmiger

Voormalig Amerikaanse president Barack Obama vertelde zijn opvolger Donald Trump bij hun eerste ontmoeting dat Noord-Korea zijn grootse onmiddellijke zorg inzake nationale veiligheid zou worden en Trump geloofde dat voor een keer ook. Bronnen dichtbij het Witte Huis zien de Noord-Koreaanse dreiging ondertussen verder versnellen en vergroten.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs