Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 1851 tot 1855
Bron: XanderNieuws
Geplaatst: zondag 23 april 2017

Operatie Gotham Shield: Nieuwe geruchten over nucleaire false flag aanslag VS

Noord Koreaanse militaristische viering op 25 april, mogelijk met kernwapentest – China stelt bommenwerpers in hoogste staat van paraatheid voor ‘potentiële Noord Koreaanse gebeurtenis’ – Hoe zal oorlog met Noord Korea eruit zien?

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 23 april 2017

Dit land kent al bijna 26 jaar lang geen recessie en is op weg naar wereldrecord

Er is één land ter wereld dat al jarenlang onafgebroken groeit. Indien er de komende weken geen catastrofe gebeurt, dan wordt Australië op 30 juni het land met de langste aaneengesloten periode zonder recessie ter wereld. Dat zijn dan 104 kwartalen of 26 jaar. Wat is het succesrecept van onze tegenvoeters?

Bron: Express.be
Geplaatst: zondag 23 april 2017

Poetin, Erdogan, Xi-Jinping, Trump… Het tijdperk van de ‘Sterke Man’

De voorbije jaren zijn we het tijdperk van de sterke man ingetreden, schrijft David Brooks in de New York Times. Weg van mensen als Barack Obama, David Cameron en Angela Merkel, die plaats hebben geruimd voor Poetin, Erdogan, el-Sisi, Xi Jinping, Kim Jong-un en Donald Trump: “Wat vorig weekeinde in Turkije gebeurde was niets meer dan een nieuw hoofdstuk dat die trend bevestigt. Recep Tayyip Erdogan ontmantelt de democratische instellingen en vervangt ze met een ‘verkozen dictatuur’.

[…] Meer en meer regeringen – die van Donald Trump inbegrepen – beginnen op oude maffiastaten te lijken, die worden geleid door via families beheerde commerciële clans.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: zondag 23 april 2017

De show is voorbij

De vertrouwenscijfers in Amerika beginnen te kraken: 'De show is voorbij', zegt macro-econoom Kees de Kort.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 23 april 2017

Sterkste prijsstijging koopwoningen in vijftien jaar

Bestaande koopwoningen waren in maart 7,3 procent duurder dan in dezelfde maand een jaar eerder. Dat is de grootste prijsstijging in vijftien jaar. 

Dat meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en het Kadaster vrijdag.