EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1851 tot 1855 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 24 december 2017

Rusland plaatst S-400 raketsysteem bij Noord Korea

Rusland heeft de afgelopen dagen nieuwe S-400 raketsystemen geïnstalleerd in de buurt van Vladivostok, dicht bij de Noord-Koreaanse grens in het verre oosten van Rusland. De nieuwe raketinstallaties hebben een veel groter bereik dan de oude S-300 systemen (600 km versus 400 km), zijn nauwkeuriger en kunnen meerdere doelen tegelijk uitschakelen.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 20 december 2017

Waarom u beter al op uw twintigste met pensioensparen begint

Pensioensparen kan een heel mooi spaarpotje opleveren. Maar dan wel voor wie er vroeg genoeg mee begint.

Pensioensparen kan een heel mooi spaarpotje opleveren. Maar dan wel voor wie er vroeg genoeg mee begint.

Veel mensen beseffen dat hun later wettelijk pensioen niet zal volstaan om hun huidige levensstandaard op peil te houden. Zelf extra sparen is dus de boodschap. Het wettelijk pensioensparen is de eerste cruciale stap. De overheid moedigt dat ook aan door er een forse belastingvermindering aan te koppelen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 20 december 2017

Schande

Het is een diepe schande dat Amerikaanse politici zo door rommelen over de begroting, vindt BNR macro-econoom Kees de Kort. Aanstaande zaterdag dreigt er opnieuw een shut down, dan zit de overheid weer aan het plafond voor uitgaven.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 20 december 2017

EC wil ‘nucleaire optie’ inzetten tegen Polen

Frans Timmermans, de vice voorzitter van de Europese Commissie, heeft bekendgemaakt dat hij de lidstaten heeft gevraagd artikel 7 in werking te zetten tegen Polen. Europa is het beu dat “Polen geen gehoor geeft aan twee jaar van vergeefse pogingen om te voorkomen dat omstreden wetten zouden worden aangenomen die de onafhankelijkheid van de rechterlijke macht aantasten in Polen”.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 20 december 2017

Saoedi’s willen Amerikaanse schalie-olie

Saoedi-Arabië wil investeren in de productie van Amerikaans schaliegas en-schalie-olie. Dat schrijft de Wall Street Journal. Het Saoedische staatsbedrijf Aramco voert gesprekken met verschillende Amerikaanse producenten, waaronder Tellurian. Los daarvan tonen de Saoedi’s ook interesse voor twee gigantische Amerikaanse olie- en gasbekkens, de Perm en Eagle Ford.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs