EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 18536 tot 18540 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 20 januari 2015

Duurste penthouse in New York City verkocht.

Ah, de Amerikaanse vastgoedmarkt. Bellen blazen, het was een van de aanleidingen voor de bankencrisis en economische malaise van de jongste tien jaar. In New York City blijft het goed gaan met de verkoop van bepaalde luxueuze optrekjes.

Enkele dagen geleden is het duurste penthouse van de miljoenenstad verkocht, eveneens voor miljoenen. Honderd miljoen dollar, omgerekend 87 miljoen euro, legde de koper alvast op tafel.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 20 januari 2015

Het is heel erg stil geworden rond Rusland. Wat zou er toch aan de hand zijn?

Het is écht al lang geleden dat we nog iets hebben gehoord uit de Russische hoek.

Het is écht al lang geleden dat we nog iets hebben gehoord uit de Russische hoek.

Volgens The Economist duidt dat erop dat er in het land iets aan het gebeuren is. Waar het volgens het Britse medium om draait, is dat niemand echt lijkt te letten op wat er in Rusland gebeurt.

Daar is de bevolking immers druk bezig om roebels in Amerikaanse dollars om te zetten. We zien duidelijk hoe vanaf de tweede kerstdag de Russische valuta enorm veel van zijn waarde heeft verloren, in het voordeel van de Amerikaanse.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 20 januari 2015

Volgt China binnenkort het voorbeeld van Zwitserland?

Volgens Peter Schiff zal er ongetwijfeld QE 4 komen in de Verenigde Staten. Deflatie is in Europa al een realiteit en in de Verenigde Staten daalt het inflatieniveau ook angstwekkend snel. De oliecrash kan de economie ook serieus parten beginnen spelen de komende maanden.

Dé vraag gaat dan zijn, gaat China Amerikaanse dollars blijven kopen om de Yuan ondergewaardeerd te houden ten opzichte van die Amerikaanse dollar. Zal China niet voor hetzelfde dilemma komen te staan als de Zwitsers vorige week?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 20 januari 2015

Rusland gaat dertigtal banken herkapitaliseren

Bijna dertig banken zullen betrokken zijn bij het herkapitalisatieplan dat Rusland eind december aankondigde om de sector te ondersteunen na de ineenstorting van de roebel. Dat heeft de Russische minister van Financiën Anton Siloeanov vandaag aangekondigd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 20 januari 2015

Rusland legt oordeel Amerikaanse kredietbeoordelaars naast zich neer

De Russische centrale bank neemt niet langer de kredietbeoordelingen over die Moody’s, Standard & Poor’s en Fitch afgeven voor Russische bedrijven, zo meldt Russia Today. Alle beoordelingen die sinds maart 2014 gemaakt zijn worden door de Russische centrale bank opnieuw aan een toetsing onderworpen. 

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs