Nieuws / Artikelen met het woord

57279 artikelen gevonden. Artikel 1856 tot 1860
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 20 maart 2017

15 financiële signalen die aantonen dat je serieus in de problemen zit

Iedereen maakt wel eens foute (financiële) beslissingen, de ene echter al eens meer dan de andere. Je kan zelfs serieus in de financiële problemen zitten zonder dat je dat door hebt. Soms moet je eens met je neus op de feiten worden gedrukt om te beseffen dat het anders moet. Indien jij jezelf aangesproken voelt na het lezen van deze lijst, is het dringend tijd om je financiële leven over een andere boeg te gooien.

Deze 15 signalen kom je beter niet tegen in je leven:

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 20 maart 2017

Water straks meer waardevol dan olie

Waterschaarste is één van de grote uitdagingen waarmee de industrie in de toekomst geconfronteerd zal worden. Door het gebrek aan voldoende voorraden zal water uiteindelijk waardevoller worden dan petroleum.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: maandag 20 maart 2017

Trump drukt door

Bij de G20 waait in zoverre een nieuwe wind dat niet iedereen het meer met elkaar eens is. Of liever: de VS gaat meer en meer zijn eigen gang, zegt BNR's macro-econoom Kees de Kort: Trump is bezig zijn programma door te drukken in de overleggen met internationale organisaties.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 20 maart 2017

Voor het eerst meer dan tweeduizend miljardairs wereldwijd

Volgens het Amerikaanse tijdschrift Forbes oversteeg het aantal miljardairs in 2016 voor het eerst de tweeduizend. Er zijn nu wereldwijd 2.043 personen met een vermogen in dollars van minimaal tien cijfers. 

De toename in één jaar met 233 miljardairs is de grootste in de 31 jaar dat Forbes wereldwijd miljardairs in kaart brengt.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 20 maart 2017

Car wars: Trump gaat strijd met China aan

De Verenigde Staten bereiden een aanval voor op de Chinese automarkt. De Amerikaanse president Donald Trump is immers van oordeel dat China zich bij de autoproductie aan concurrentievervalsing schuldig maakt.

Dat heeft de Amerikaanse nieuwssite Axios gemeld.