EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
62
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1856 tot 1860
Geplaatst op: dinsdag 1 augustus 2017

Iran, opnieuw handelshub tussen China en Europa binnenkort?

Iran, door de Verenigde Staten beschouwd als een zogenaamde schurkenstaat kan de komende decennia mogelijks een belangrijke handelshub worden indien China zijn huidige plannen doorzet. Dit zou de geopolitieke spanningen wereldwijd enkel verder op de spits drijven waarbij voornamelijk de Verenigde Staten als verliezer zullen achterblijven.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 1 augustus 2017

Personeel Bank of England wil meer salaris vanwege inflatie

Het personeel van de Bank of England dreigt voor het eerst in vijftig jaar het werk neer te leggen, omdat ze vinden dat hun salaris onvoldoende stijgt om te corrigeren voor de inflatie. De centrale bank heeft geld opzij gezet voor een loonsverhoging van 1%, maar het is uiteindelijk aan het management om te bepalen hoe die loonsverhoging verdeeld wordt. Dat betekent dat er voor sommige werknemers mogelijk minder of zelfs geen loonsverhoging zal komen.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: maandag 31 juli 2017

Poetin: Het is tijd voor Rusland om terug te vechten

Rusland heeft lang gewacht met een antwoord op de nieuwe Amerikaanse sancties, in de hoop dat de gespannen situatie tussen beide landen zou verbeteren. Maar nu de overgrote meerderheid binnen de Amerikaanse regering voor de nieuwe sancties heeft gestemd en het wetsvoorstel door de president ondertekend kan worden ziet Poetin zich genoodzaakt maatregelen te nemen.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: maandag 31 juli 2017

Opinie: NOS Journaal van 31 juli 2017

Olav ten Broek kijkt met een kritische blik naar het NOS Journaal en publiceert zijn bevindingen op de website Soeverein Europa. Met zijn toestemming plaatsen we zijn commentaar ook op Geotrendlines. Laat ons weten wat jullie van deze bijdrage vinden. Reageren kan onder het artikel of per email via [email protected] Wilt u meer van Olav lezen? Volg hem dan op Facebook.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: maandag 31 juli 2017

Niet sterkte Euro maar zwakte Amerikaanse economie oorzaak van hoge koers Euro

Begin 2017 waarschuwden we nog dat de Euro/Dollar pariteit nabij was, ondertussen zijn we een half jaar verder en blaakt de Euro van gezondheid. Of is er eerder sprake van een Dollarzwakte?

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs