EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 18551 tot 18555 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 21 januari 2015

Neemt Japan opnieuw stimuleringsmaatregelen?

De Bank of Japan bevindt zich in een benauwde positie: de goedkopere olieprijzen zorgen zo goed als zeker voor lagere inflatie waardoor de centrale bank zijn inflatiedoelstelling van 2 procent voor dit jaar niet haalt. Betekent dit dat de centrale bank zal ingrijpen? Economen zijn er verdeeld over.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 21 januari 2015

ECB komt over de brug

De verwachting is dat ECB-president Draghi donderdag een grootschalig aankoopprogramma, met inbegrip van staatsobligaties, zal aankondigen. Het heeft er lang om gespannen of de ECB kwantitatieve verruiming (quantitative easing – QE) in januari of in maart zou aankondigen, maar een aantal factoren lijkt er nu toch op te wijzen dat het deze week gaat gebeuren. Enkele ECB-functionarissen hebben gezegd dat de bank ‘klaar is om in actie te komen’ en daarmee niet te lang moet wachten.

Lees verder op blogspot.nl
Geplaatst op: woensdag 21 januari 2015

De grootse economieën ter wereld, de top 30 (NL 17e)

De grootse economieën ter wereld, welke zijn dat ook al weer? De eerste drie dan? De VS, China en Japan. Opmerkelijk zijn de Fransen met hun zesde stek, nog altijd goed voor 2.400 miljard Euro. En wij maar denken dat zij bijna failliet zijn. Deze lijst met de grootse economieën ter wereld en het Bruto Nationaal Product (BNP) is opgesteld Centre for Economics and Business Research. Kijk zelf maar even naar de anderen op de lijst.

Lees verder op stoerejongenzzz.nl
Geplaatst op: woensdag 21 januari 2015

In stijl naar Davos: Zwitserland verwelkomt 1.700 privéjets

In Davos gaat vandaag het 45ste Wereld Economisch Forum (WEF) van start. Iets wat niet ongemerkt voorbij zal gaan: deze week worden in Zwitserland 1.700 privéjets verwacht, zo meldt De Tijd. En dat terwijl aanvankelijk 60 'parkeerplaatsen' voorzien waren op de luchthaven van Zürich.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 21 januari 2015

Allerrijksten danken rijkdom aan Wall Street

Het zal de meeste mensen niet verbazen dat de rijken der aarde alleen maar rijker en rijker worden en de armen juist armer. Dit gat tussen arm en rijk wordt echter wel heel erg groot. Binnen een twee jaar bezit de rijkste 1 procent van de wereldbevolking meer dan dan de helft van de rest van de rijkdom, zo voorspelt Oxfam naar aanleiding van een nieuwe studie.

Lees verder op Beursplein6.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs