EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 18576 tot 18580 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 25 januari 2015

QE – Willem Middelkoop vs. Robin Fransman

De ECB heeft donderdag ‘de geldpers’ aangezet, dat is wat goudbelegger Willem Middelkoop zegt. Volgens bankenlobbyist Robin Fransman is daar niets van waar. Luister hieronder naar de Quantitive Easing uitleg van beide. Wie heeft er volgens jullie gelijk?

Lees verder op Huizenmarkt-Zeepbel.nl
Geplaatst op: zaterdag 24 januari 2015

Bill Gates verwacht innovatie voor bankensector

Bill Gates heeft van zich laten horen tijdens het World Economic Forum in Davos. De oprichten van Microsoft heeft daar zijn jaarlijkse rapport besproken. In het rapport, dat Gates samen met zijn vrouw Melinda heeft geschreven, stelt Gates dat de wereld zich in een betere fase bevindt dan voorheen. Hij voorspelt voor de komende 15 jaar enorme doorbraken. ‘De doorbraken die ik verwacht zullen ervoor zorgen dat de levens van mensen in arme landen sneller zullen verbeteren in de komende 15 jaar dan in welke andere fase dan ook.’

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 24 januari 2015

Hoeveel miljarden bezat Koning Abdullah?

Koning Abdullah van Saoedi Arabië is dood. In politieke en mediatieke kringen werpt zich nu de vraag op, of je condoleances moet sturen naar de nabestaanden van zo iemand. De Saoedi’s zijn nu niet bepaald een toonbeeld in het naleven van, we zeggen maar iets, mensenrechten.

Wij buigen ons natuurlijk over een minstens even interessante vraag: Hoeveel geld bezat Abdullah eigenlijk? Met het overlijden is de op twee na rijkste koning ter wereld van dit ondermaatse verdwenen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 24 januari 2015

‘Rusland staat grote ontslaggolf te wachten’

Rusland stevent af op een grote ontslaggolf als gevolg van de snel verslechterende economie. De overheid moet heroverwegen hoe snel en op welke gebieden financiële reserves worden ingezet. Dat heeft de voormalige minister van Financiën Alexei Kudrin zaterdag gezegd bij het World Economic Forum in Davos.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zaterdag 24 januari 2015

Robin Fransman legt QE uit

De ECB heeft donderdag ‘de geldpers’ aangezet, dat is wat we regelmatig horen in de media. Er worden tientallen miljarden euro’s ‘in de economie gepompt’ is een andere uitleg die niet helemaal overeenkomt met de werkelijkheid. Ook horen we vaak dat dit geld helemaal niet in de economie terechtkomt. Maar wat gebeurt er dan wel? Robin Fransman legt het uit!

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs