EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
69
kliks
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 18581 tot 18585
Geplaatst op: donderdag 11 december 2014

Zeker 3000 banen op de tocht bij eBay

eBay De Amerikaanse veilingsite eBay overweegt in 2015 duizenden mensen te ontslaan. Dat meldt The Wall Street Journal vandaag op basis van ingewijden. Het bedrijf bereidt zich voor op de afsplitsing van zijn betaaldienst PayPal, volgend jaar.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 11 december 2014

Griekse schuldencrisis weer in het nieuws

Het lijkt stil geworden rond Griekenland, maar dat is niet echt zo. De Grieken zouden maar al te graag onder het juk van het reddingsplan uitraken, maar dat is niet naar de zin van de troïka die Griekenland destijds uit het moeras trok. Die stellen dat het land nog niet klaar is om op eigen benen te staan. Daardoor werd de speculatie rond Griekenland opnieuw aangewakkerd. Die speculatie bereikte een hoogtepunt met de gok die premier Antonis Sarmas doet in verband met de verkiezing van een nieuwe president. De Griekse beurs maakte dinsdag slagzij, de obligatierendementen vlogen door het dak.

Maar aan de aankondiging van Samaras ging een verhaal vooraf. Onlangs werd op de Nederlandse televisie het programma Medialogica uitgezonden. Tot zijn verbazing las Wilfried Steentjes van Steentjes Vermogenbeheer de volgende dag in de krant dat de Nederlandse regering plannen had om de gulden te laten terugkeren. Eigenlijk is dat pure medialogica, aldus Steentjes.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 11 december 2014

SBM Offshore schrapt wereldwijd 1200 banen

SBM Offshore is bezig wereldwijd twaalfhonderd banen te schrappen en verhuist zijn hoofdkantoor van Monaco naar Amsterdam. Dat maakte de dienstverlener aan de olie- en gasindustrie donderdag bekend.

SBM Offshore is bezig wereldwijd twaalfhonderd banen te schrappen en verhuist zijn hoofdkantoor van Monaco naar Amsterdam. Dat maakte de dienstverlener aan de olie- en gasindustrie donderdag bekend.

Door de reorganisatie gaan zeshonderd vaste arbeidsplaatsen verloren en net zoveel externe banen. Dat moet een besparing op de personeelskosten opleveren van zo’n 40 miljoen dollar (32 miljoen euro) per jaar. De kosten van de reorganisatie worden geraamd op 25 miljoen dollar, waarvan 17 miljoen dollar nog dit jaar in de boeken wordt opgenomen.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 11 december 2014

België sloot zestig geheime belastingdeals

Ons land heeft zestig akkoorden gesloten met multinationals met daarin afspraken over de winst waarop ze belast worden. De inhoud ervan wordt angstvallig geheim gehouden, zo berichten De Standaard en Het Nieuwsblad vandaag.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 11 december 2014

Medvedev: "Sancties kosten Europa 90 miljard euro"

De Europese economie verliest op twee jaar tijd mogelijk 90 miljard euro als gevolg van de sancties van het Westen tegen Rusland vanwege de crisis in Oekraïne. Dat zegt de Russische eerste minister Dmitri Medvedev tenminste.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs