EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 18581 tot 18585 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 17 januari 2015

China groeit in 2015 "mogelijk" 7,3 procent

De Chinese economie vertoont dit jaar mogelijk een sterkere groei dan alom wordt aangenomen. Een belangrijke adviseur van de Chinese centrale bank rekent voor 2015 op 7,3 procent groei, zo meldt staatspersbureau Xinhua.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 17 januari 2015

Stormloop van Zwitsers op Duitse winkelcentra

Zwitserse frank De zuidelijke grensstreek van Duitsland is zaterdag overspoeld door Zwitsers. Die zijn massaal naar Duitsland getrokken om daar boodschappen te doen, nadat Zwitserland donderdag de koppeling tussen de koers van de eigen frank en de euro had losgelaten. Het is voor Zwitsers daardoor gunstiger om over de grens boodschappen te halen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 17 januari 2015

Aandelen Goudmijnen staan 26% hoger

Goudmijnen hebben in de eerste 2 weken sterk geprofiteerd van de stijgende goudprijs. De prijs van goud steeg in dezelfde periode met 8,2%. De Euro is in de eerste 2 weken van 2015 met 4,4% gedaald ten opzichte van de Amerikaanse Dollar waardoor de goudprijs in Euro’s zo’n 13% hoger staat. De aandelenkoersen van de 5 grootste goudmijnen stegen gemiddeld met factor 3,2 versus de goudprijs.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: zaterdag 17 januari 2015

Hoe centrale banken de prijs van olie ondersteunen

De olieprijzen reageerden positief op het nieuws dat de Zwitserse Nationale Bank zijn minimale wisselkoers losliet. De centrale bank van Zwitserland verlaagde tevens de rente, wat de economische groei een boost zou kunnen geven en daarmee de vraag naar olie. De prijzen van olie daalden voor bekendmaking nog scherp, om na dit nieuws weer wat te herstellen.

In een verrassende aankondiging op donderdagochtend, vertelde Thomas Jordan, president van de Swiss National Bank, dat de Zwitserse bank zijn minimale wisselkoers van 1,20 frank tegenover de euro zal loslaten. 4 jaar geleden werd dit nog geĂŻntroduceerd vanwege de Europese schuldencrisis om zo te voorkomen dat de Zwitserse frank te sterk zou worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 17 januari 2015

Het verschil in rijkdom in Nederland nader bekeken

In juni 2014 verscheen er een artikeltje op de NOS over de verdeling van rijkdom in Nederland. Opeens bleek dat de rijkdom in Nederland helemaal niet zo egaal verdeelt is als velen onder ons altijd hebben gedacht.

In juni 2014 verscheen er een artikeltje op de NOS over de verdeling van rijkdom in Nederland. Opeens bleek dat de rijkdom in Nederland helemaal niet zo egaal verdeelt is als velen onder ons altijd hebben gedacht.

De rijkste 10 procent van de bevolking bezit meer dan de helft (61 procent) van het totale vermogen in Nederland. De top 2 procent binnen deze groep heeft zelfs een derde van dat vermogen in handen, terwijl de onderste 60 procent van de Nederlandse bevolking bij elkaar opgeteld ongeveer 1 procent van het totale vermogen bezit. bron: NOS.nl

Lees verder op achterdesamenleving.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs