EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 18586 tot 18590 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 19 januari 2015

Zonnepark Dubai gaat tegen laagste prijs ooit produceren

ACWA Power, gevestigd in de Saudische hoofdstad Riyadh, 0,058 dollar per kilowattuur (0,050 euro) krijgen voor de zonnestroom die het park produceert.

ACWA Power, gevestigd in de Saudische hoofdstad Riyadh, 0,058 dollar per kilowattuur (0,050 euro) krijgen voor de zonnestroom die het park produceert.

Naar verwachting gaat het park genoeg zonnestroom opwekken voor 30.000 huishoudens. Hiermee wordt de uitstoot van ongeveer 470.000 ton Co2 bespaard.

Hoewel het Arabische schiereiland erg geschikt is voor zonne-energie, zijn er nog maar weinig ontwikkelaars daadwerkelijk aan het werk om projecten op te zetten. Fossiele brandstoffen worden zwaar gesubsidieerd waardoor investeringen in groene energie relatief minder opbrengen.

Lees verder op groenecourant.nl
Geplaatst op: maandag 19 januari 2015

China legt aandelenhandel aan banden

Chinese toezichthouders hebben maandag een rem gezet op de handel in aandelen met geleend geld. Die maatregel zadelde de beurs in Shanghai op met het zwaarste verlies sinds 2008.

Chinese toezichthouders hebben maandag een rem gezet op de handel in aandelen met geleend geld. Die maatregel zadelde de beurs in Shanghai op met het zwaarste verlies sinds 2008.

China verbood de drie grootste effectenhuizen van het land om de komende maanden nieuwe klanten geld te lenen om aandelen mee te kopen.

De handel met geleend geld was afgelopen jaren een van de motoren van de sterke groei van de Chinese aandelenmarkt. De hoofdindex van de beurs in Shanghai steeg vorig jaar ruim 50 procent en beleefde daarmee zijn beste jaar sinds 2009.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 19 januari 2015

Market Update (19 januari 2015)

Een Griekse 'bank run' is begonnen, Nederlanders blijven sparen ondanks extreem lage rente, valutahandelaren richten ogen op Denemarken, Draghi ontmoet Merkel en Chinese aandelenmarkt gaat onderuit.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: maandag 19 januari 2015

Geld verdienen met jezelf: 11 tips om succesvol te zijn

In mijn werk als recruiter bij Expand spreek ik dagelijks ondernemende en zelfstandige HR professionals die makkelijk aan het werk komen en blijven. Wat mij opvalt is dat dit veelal hoogopgeleiden vakmensen zijn die doen wat goed kunnen en waar ze plezier aan beleven. Tevens zijn het professionals die zelf de regie pakken over hun carrière en onderneming. Het zijn mensen die in balans zijn met zichzelf en hun omgeving en vrolijkheid uitstralen. Deze professionals weten wat ze waard zijn en brengen dat op een natuurlijk en krachtige manier de markt in. Zelf ben ik ook sinds 2007 ondernemer en ik geniet er dagelijks van.

De energie die ik haal uit het kunnen inzetten van mijn talenten draagt voor een groot deel bij aan het succes.

In het boek vond ik 11 tips om succesvol te zijn en de stap naar ondernemerschap te zetten.

Lees verder op expand.nl
Geplaatst op: maandag 19 januari 2015

Men is generatie van tienduizenden aan het marginaliseren

Men is een generatie van tienduizenden jongeren aan het marginaliseren en naar de armoede aan het drijven. Die sombere boodschap bracht Jef Maes van de socialistische vakbond ABVV vanmorgen mee naar de studio van 'De ochtend' op Radio 1. Hij reageert daarmee op de afschaffing van de inschakelingsuitkering, die deze maand voor meer dan 23.000 mensen realiteit wordt.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs