EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
Bron: BNR.nl
30
kliks
28
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 18591 tot 18595
Geplaatst op: woensdag 10 december 2014

Moldavische politie arresteert 7 mensen die uranium het land wilden binnensmokkelen

In Moldavië heeft de politie zeven mensen gearresteerd die er van worden verdacht radioactief uranium-238 het land in te hebben gesmokkeld. Daarmee kan een ‘vuile bom’ worden geproduceerd. Het zou gaan om 200 gram van die stof, met een waarde van 1,7 miljoen euro. De zeven hadden ook mercurium in hun bezit, dat ze in Europa te koop wilden aanbieden, aldus een woordvoerder van de Moldavische politie.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 10 december 2014

Facebook zet artificiële intelligentie in om uw activiteiten te monitoren

Facebook zet artificiële intelligentie in om uw activiteiten te monitoren Facebook werkt aan de ontwikkeling van een artificiële-intelligentieprogramma dat als sociale assistent moet gaan fungeren. Volgens Yann LeCun, die het Facebook AI Lab leidt, moet dit programma de ‘interactie onder vrienden’ monitoren en hen verwittigen wanneer ze zaken doen die niet door de beugel kunnen, zoals video’s of foto’s posten van ongeoorloofde activiteiten.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 10 december 2014

Meer dan 350.000 Belgen hebben achterstand op kredieten

Het aantal Belgen dat problemen heeft om zijn kredieten op tijd terug te betalen, heeft in november de kaap van 350.000 overschreden. Zij hebben een gezamenlijke betalingsachterstand van meer dan 3 miljard euro, zo blijkt uit gegevens van de Centrale voor Kredieten aan Particulieren van de Nationale Bank (NBB).

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 10 december 2014

Iran waarschuwt voor scheuring in OPEC

Iran maakt zich zorgen over de solidariteit binnen oliekartel OPEC. Onenigheid tussen de olie-exporterende landen kan de toch al sterk gedaalde olieprijs verder onder druk zetten, zo waarschuwde het Iraanse ministerie van Olie.

Iran maakt zich zorgen over de solidariteit binnen oliekartel OPEC. Onenigheid tussen de olie-exporterende landen kan de toch al sterk gedaalde olieprijs verder onder druk zetten, zo waarschuwde het Iraanse ministerie van Olie.

"Elke verstoring van de solidariteit binnen de OPEC of een prijzenoorlog zal leiden tot een enorme prijsdaling", stelde een afgevaardigde van het ministerie.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 10 december 2014

België blijft grote importeur van elektriciteit

België heeft tijdens de maand oktober 2.026 gigawattuur elektriciteit dienen in te voeren. Daarmee werd het recordniveau van 2.076 gigawattuur van de maand voordien benaderd. Dat blijkt uit cijfers van Synergrid, de federatie van netbeheerders voor elektriciteit en aardgas.

De grote invoer van elektriciteit is volgens Synergrid in belangrijke mate te wijten aan de onbeschikbaarheid van drie kernreactoren in de centrales van Tihange en Doel. In totaal lag het elektriciteitsverbruik tijdens de maand oktober 1,1 procent lager dan tijdens dezelfde periode vorig jaar.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs