Nieuws / Artikelen met het woord

57321 artikelen gevonden. Artikel 18596 tot 18600
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 15 oktober 2014

Hoe bereid je je het best voor op een crash?

“Alles ziet er onbetrouwbaar uit”, begint een artikel op MoneyWeek. De website meent dat de verschillende markten er bijzonder slecht voor staan en somt vijf bewijzen op die op een crash moeten wijzen.

Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 15 oktober 2014

AEX zakt naar laagste punt in 7 maanden

De Europese beurzen zijn woensdag in de middaghandel opnieuw diep in het rood gezakt. Beleggers schrokken van tegenvallende cijfers over de Amerikaanse economie, die de toch al sombere sfeer versterkten. Na de zwaar negatieve opening op Wall Street liepen de verliezen nog harder op.

Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: woensdag 15 oktober 2014

Grote Zilvermijn staakt verkoop door lage Zilverprijs

De huidige zilverprijs noteert momenteel $17,12 per troy ounce. Zilvermijnen halen zilver uit de grond voor een kostprijs van gemiddeld $17 tot $20 en hebben momenteel moeite om het hoofd boven water te houden. Vraag is er voldoende maar winst maken tegen de huidige zilverprijs is een ander verhaal.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 15 oktober 2014

Portugal blijft bezuinigen ondanks lossere teugels trojka

De Portugese overheid blijft bezuinigen, ook nu het land onder de voorwaarden van het Europese steunpakket uit is.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 15 oktober 2014

Verkoop van zilveren Eagles blijft stijgen

De U.S. Mint data geven aan dat de verkoop van zilveren munten goed op peil blijft en dit ondanks de zwakke zilverprijs. Het is altijd interessant om de data betreffende de verkopen van gouden en zilveren munten in de gaten te houden want die data geven een duidelijke aanwijzing over de interesse van de investeerders.