EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 18596 tot 18600 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 23 januari 2015

Euro pariteit sneller daar dan je denkt

De euro pariteit wordt bereikt wanneer € 1 evenveel waard is als $ 1. Met een euro-dollar verhouding van 1.40 nog geen jaar geleden, leek dit een ver van mijn bed show. Maar de Europese Centrale Bank heeft het afgelopen half jaar de euro in vrije val gebracht.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 23 januari 2015

Marc Faber: ‘Centrale banken zullen boeten’

Marc Faber heeft een nieuwe handelstip gepresenteerd. Degene die wel vaker adviezen lezen van de belegger, zullen echter niet verbaasd zijn dat het een shortkans is. Wat echter interessant is is de precieze kans die Marc Faber nu ziet om short op te gaan. ‘Ik denk dat mensen zullen ontwaken en eindelijk zullen zeggen, dat als ze centrale banken kunnen shorten, dat de trade is van de eeuw’, zo meldde Faber deze week in een uitzending van CNBC. De auteur van het Gloom, Boom & Doom Report, voegde daaraan toe: ‘De centrale banken zullen gestraft worden voor alle fraude die ze hebben gepleegd.’

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 23 januari 2015

Wat de Zwitserse Frank deed (+ 40 %) kan ook met goud gebeuren

Wanneer Koningshuizen geld creëerden verloor het geld aan waarde tot het ophield te bestaan. De centrale banken zijn de Koningshuizen van vroeger. Men denkt omdat het nu over digitaal geld gaat, dat alles anders is – maar de duurste woorden op de financiële markten zijn “This time it’s different” – het is nooit anders. En als fiat geld gaat, is goud het enige dat er over blijft.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 23 januari 2015

Overwinning voor Syriza staat in de steigers. Maar, hoe groot zal de clash tussen Duitsland en de Griekse regering uitei

Binnen twee dagen lopen de Grieken naar de stembus om een nieuw parlement te kiezen. Het staat al min of meer een tijdje vast wie de overwinnaar wordt, Syriza, maar hoeveel marge de partij gaat krijgen, is nog wel een grote vraag.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 23 januari 2015

'Overwinning Syriza wordt begin van het einde van dit Europa'

De Griekse peilingen voorspellen voor de verkiezingen van 25 januari een duidelijke overwinning voor het radikaal-links Syriza van Alexis Tsipras. 'Indien dat scenario werkelijkheid wordt, dreigt zo het begin van het einde van Europa te worden ingeluid,' schrijft de Kroatische Jutarnji List:

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs