EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
52
kliks
39
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
34
kliks
33
kliks
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 18596 tot 18600 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 22 december 2014

3 redenen voor een hogere olieprijs

Achteraf is het gemakkelijk zeggen dat een overaanbod op de markt de olieprijs deed dalen met meer dan 40 %. De vraag is nu, wat kan er zorgen voor een hogere olieprijs. De opmars van de schalie olie zorgt volgens de meeste waarnemers voor het overaanbod. Dit kan gedeeltelijk waar zijn, maar anderzijds zijn er ook grote oliebronnen die opdrogen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 22 december 2014

Roebel opent week met winst

De roebel is vandaag hoger aan de nieuwe week begonnen. De Russische munt lijkt een vervolg te breien aan de heropleving die vorige week werd ingezet na de historische terugval.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 22 december 2014

1.500 banen bedreigd bij steden en gemeenten

De Vlaamse steden en gemeenten krijgen volgend jaar 18 miljoen euro minder van de Vlaamse regering voor de zogenaamde gesubsidieerde contractuelen (of kortweg gesco's). Dat is vijf procent minder. Daardoor bestaat de kans dat er bij de gemeenten zo'n 1.500 jobs zullen verdwijnen. Vlaamse parlementslid Ingrid Pira (Groen), voormalig burgemeester van Mortsel, klaagt de zaak aan. Dat schrijft het Belang van Limburg vandaag.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 22 december 2014

Patrick Beijersbergen: olie gaat dezelfde weg als turf, lage prijs geen fabeltje

De prijs van olie weer richting de 10 dollar per vat? Patrick Beijersbergen achtte het eind november niet onmogelijk, toen de prijs nog boven de 70 dollar noteerde. Een kleine update van die prognose, met een verwijzing naar de geschiedenis van turf.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 22 december 2014

Wie zijn de rijkste Nederlanders?

Wie zijn de rijkste Nederlanders? Jullie in ieder geval niet, anders zou je niet de tijd hebben om zo’n artikeltje te lezen en te becommentariëren. Wij werken in ieder geval hard aan onze eerste stappen op weg naar de Quote 500.

Lees verder op stoerejongenzzz.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs