EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
29
kliks
24
kliks
20
kliks
14
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1861 tot 1865 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 12 december 2017

VK en EU naar tweede fase brexit maar Ierse kwestie niet opgelost

Europa en de Britten zijn het in grote lijnen eens geraakt over drie punten: de grens tussen het Verenigd Koninkrijk en Ierland, de rechten van EU-burgers in Groot-Brittannië en Britse burgers in de EU en de rekening die de Brits regering bij vertrek uit de EU moet betalen. Dat maakt de weg vrij voor nieuwe onderhandelingen over de toekomstige handelsrelatie tussen de EU en het VK.

Het akkoord betekent dat de EU-leiders op hun top volgende week toestemming kunnen geven voor een volgende fase van brexit-onderhandelingen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 12 december 2017

Dan Middleton (26) verdiende dit jaar 14 miljoen met YouTubevideo’s van zichzelf terwijl hij games speelt en niemand d

Hij werkte aanvankelijk bij supermarktketen Tesco, maar zag een opportuniteit toen de filmpjes die hij postte op YouTube steeds beter werden bekeken. Daarin is te zien hoe hij computergames speelt. Intussen heeft Dan Middleton (26) bijna 17 miljoen abonnees en volgens zakentijdschrift Forbes harkte hij het afgelopen jaar 14 miljoen euro binnen. Niemand op YouTube deed beter in 2017.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 12 december 2017

Handelsverdrag EU-Japan is rond

Japan en de Europese Unie hebben een akkoord bereikt over een handelsverdrag. Dat heeft de premier Shinzo Abe van het Aziatische land volgens het Japanse persbureau Kyodo vrijdag gezegd.

Europees commissaris Cecilia Malmström had donderdag al laten weten dat een akkoord nabij was. Het doel was om het verdrag uitonderhandeld te hebben vóór de G20-top eind volgend jaar in Argentinië.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 december 2017

‘CryptoKitties’ gaat al even hard als bitcoin: spelers betalen tot 100.000 dollar voor een virtueel katje

De ‘cryptogekte’ kent tegenwoordig geen grenzen. Terwijl de bitcoin het ene record na het andere breekt, blazen cryptobeleggers stoom af met een nieuw spelletje: ‘CryptoKitties’. Het spel is in geen tijd razend populair geworden en spelers tellen tot wel 100.000 euro neer voor een virtueel katje.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 12 december 2017

Het lightning netwerk is weer een stap dichterbij!

Het lightning netwerk is weer een stap dichterbij! Een van de grote discussies in Bitcoin op het moment is de vraag hoe het netwerk opgeschaald kan worden voor massaal gebruik. Op dit moment lijkt Bitcoin vooral te worden gebruikt als lange termijn investering of korte termijn speculatie maar nog niet als valuta om je dagelijkse aankopen mee te doen. Het lightning network zou dat allemaal wel eens kunnen gaan veranderen en zorgen voor supersnelle en goedkope transacties. De eerste tests zijn in ieder geval veelbelovend!

Lees verder op BitcoinSpot.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs