Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 1861 tot 1865
Bron: XanderNieuws
Geplaatst: zondag 23 april 2017

Media als propaganda vermenigvuldigers: Drie door CIA aangestuurde persbureaus bepalen het nieuws

Vrije nieuwsgaring en onafhankelijke verslaggeving in het Westen vrijwel geheel verdwenen

Het maakt nauwelijks meer iets uit welke media u leest, want ze putten allemaal uit dezelfde –gemanipuleerde- bronnen, en hebben ook nog eens instructies hoe ze over welke onderwerpen moeten berichten(afgebeelde logo’s Nederlandse media dienen enkel als voorbeeld en zijn zeker niet volledig).

Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 23 april 2017

Fitch verlaagt kredietoordeel Italië

Kredietbeoordelaar Fitch heeft het oordeel over Italië verlaagd. De beoordelaar haalt onder andere een trage economische groei, een zwakke overheid en de komende verkiezingen van 2018 aan als reden voor de verlaging.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 23 april 2017

'Rijksten opnieuw rijker, maar aandeel in totale vermogen daalt'

De rijkste Nederlanders zijn weer iets rijker geworden, maar voor het eerst sinds de crisis is hun aandeel in het totale vermogen wel iets gedaald. Dat schrijft de Volkskrant zaterdag op basis van cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Een mogelijke verklaring hiervoor zijn de gestegen huizenprijzen, stelt de krant. Gewone huishoudens profiteren hier meer van dan rijken, die vaak ook veel ander vermogen hebben dan alleen hun eigen woning.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 23 april 2017

Er zijn al voor $30 miljard cryptomunten. Deze worden het meeste gebruikt

Bitcoin was de eerste digitale cryptomunt die echt doorbrak. Sindsdien is de interesse in cryptomunten alleen maar geëxplodeerd. Volgens CoinMarket zouden er momenteel meer dan 700 cryptomunten circuleren over heel de wereld. Samen hebben alle cryptomunten een marktwaarde van bijna $30 miljard.

Hoewel dit een aanzienlijke marktwaarde is voor zo’n jonge sector, komt het grootste deel ervan op naam van slechts enkele munten. Bitcoin is veruit de grootste cryptomunt en neemt 2/3 voor zijn rekening met een marktwaarde rond de $20 miljard.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zondag 23 april 2017

China kent burgers belastingverlaging van $55 miljard toe!

Terwijl men bij ons maar blijft palaveren over een verlaging van de vennootschapsbelasting en maar geen resultaat boekt, geeft China een belastingvermindering van $55 miljard aan haar bedrijven en burgers.