EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
70
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 18611 tot 18615 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 18 januari 2015

Griekse 'bank run' is begonnen en ook belastingen worden niet meer betaald

De meeste Grieken stellen de betalingen van hun belastingen uit tot ze duidelijkheid hebben over de toekomst van hun land na de verkiezingen van 25 januari. Volgens de krant Kathimerini heeft de Griekse staatskist op dit moment 80% minder belastingen kunnen innen in vergelijking met een jaar geleden. In de maand januari zou de Griekse schatbewaarder zo’n 4,5 miljard euro moeten incasseren, maar daar is volgens ambtenaren van de belastingsdienst weinig van te merken. De inkomsten zouden 70 à 80% achter op schema liggen.

Lees verder op express.be
Geplaatst op: zondag 18 januari 2015

Hoe de Zwitserse frank zo plots kon stijgen en waarom dat een ramp is voor Polen

Zwitserland heeft een imago, zeker op het gebied van financiën, van grote stabiliteit, maar dat beeld is de voorbije dagen gevoelig ondermijnd door de grote koersstijging van de Zwitserse frank. Hoe kon een land met een stabiele economie zo’n plotse schok registreren? En waarom zijn die evoluties een nachtmerrie voor heel wat Poolse en andere huizenbezitters?

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 18 januari 2015

Hedgefonds stopt na miljoenenverlies door loskoppeling Zwitserse frank

Hedgefondsmanager Marko Dimitrijevic sluit zijn grootste hedgefonds, Everest Capitals Global Fund. Het fonds verloor bijna al zijn geld nadat de koers van de Zwitserse frank werd losgekoppeld van de euro.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 18 januari 2015

Bankrun Griekenland: 4 banken in problemen

De centrale bank van Griekenland heeft bevestigd dat 4 Griekse banken in de problemen zijn gekomen door de bankrun die al een paar dagen gaande is in het land.

De centrale bank van Griekenland heeft bevestigd dat 4 Griekse banken in de problemen zijn gekomen door de bankrun die al een paar dagen gaande is in het land.

De Grieken halen massaal hun geld van de bank in aanloop naar de verkiezingen volgende week. De waarde van de euro is inmiddels gedaald naar het laagste punt in 5 jaar tijd.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 18 januari 2015

Rusland sluit gastoevoer naar Oekraïne en 6 EU-landen

President Vladimir Poetin heeft de Russische energiegigant “Gazprom” opdracht gegeven om de levering van gas aan en via Oekraïne te stoppen, te midden van beschuldigingen, volgens “ The Daily Mail“, dat Oekraïne door overhevelen Russisch gas aan het stelen is.

Lees verder op freedombytes.info
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs